Source Promo
Electronica en Computers

Waar koop je een officiële Microsoft Windows 10 licentie?

Windows is een besturingssysteem dat erg vaak op een illegale manier gedownload wordt. Zonde eigenlijk, want het besturingssysteem hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Er staan tegenwoordig gigantische boetes op het downloaden van software. Zolang je de officiële Microsoft Windows 10 licentie bij het juiste bedrijf bestelt, dan hoeft dit je niet enorm veel geld te kosten. Vooral gamekeydiscounter.nl is een website waar je de licentie snel kunt bestellen. Je kunt bij dit bedrijf altijd zeker zijn van een legitieme licentie. Overigens verkoopt deze website ook nog een hoop andere producten waar je veel aan kunt hebben. Als je veel spellen speelt, dan is deze website bijvoorbeeld ideaal. Ook kun je naast Windows 10 ook Microsoft Office aanschaffen op de site. Door gebruik te maken van deze kortingen bespaar je erg veel geld.

Waarom kiezen voor een officiële Microsoft Windows 10 licentie?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een officiële Microsoft Windows 10 licentie. Om te beginnen wil je uiteraard geen illegale versie van Windows hebben. Je loopt zo allerlei veiligheidsrisico’s, want een illegale versie kan niet geüpdatet worden. Ook krijg je allerlei andere beperkingen opgelegd als je Windows niet activeert. Het illegaal downloaden van dit besturingssysteem is dus niet alleen onethisch, maar je loopt zo ook veel risico’s.

Het is natuurlijk nog wel een optie om gebruik te maken van een ouder Windows-besturingssysteem. Echter, moet je dan wel goed in de gaten houden of het systeem nog wel ondersteund is. Veel oudere besturingssystemen worden niet meer ondersteund. Enkele systemen krijgen nog wel veiligheidsupdates, maar zodra ook dit stopt loop je een groot risico. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Bovendien krijg je bij een officiële Microsoft Windows 10 licentie ook een snel systeem. Windows 10 is namelijk volledig geoptimaliseerd op snelheid.