Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Verven is een leuke bezigheid

Verven is leuk! Verven is een bezigheid waarbij je je focus goed kan bewaren op het nu. Of dit nou gaat om je bank verven of andere dingen zoals je tafel, de stoelen die bijna aan vervanging toe zijn of andere dingen zoals de wand, de muur, de kast, bepaalde objecten zoals een lamp, een fiets, een auto of bureau. Het maakt niet uit wat het is, het kan allemaal geverfd worden.

Voor de spirituele verver, is het belangrijk om te focussen op het verven zelf en helemaal opgaan in de bezigheid van het verven zelf. Veel mensen vergeten dat dit een geweldige manier is om creatief bezig te zijn, maar ook een stukje meer naar het nu te kunnen leven. want in plaats van namelijk af te dwalen met je gedachtes kan je ook heel erg bewust gefocust zijn op hoe je verft en wat voor geur en gevoel sensaties daar bij komen kijken. Dit wordt ook wel een soort meditatie genoemd. Waarbij je in plaats van op een gedachte focust, meer focust op de bezigheid zelf of de sensaties die erbij komen kijken. Welke dingen hoor, zie, voel of zelfs proef je? En dan is het de kunst hier de aandacht een langere periode op te houden zodat de afleiding naar gedachten afneemt of er zelfs helemaal niet meer is.

Het mooie van dit soort oefeningen is dat het helemaal niet uitmaakt wat voor soort verf je gebruikt. Je kan leerverf gebruiken, maar ook grondverf of acrylverf. De type verf is helemaal niet van toepassing, het gaat hierbij echt erom dat je één wordt met het moment. Met de situatie waarin je inzit, in plaats van met de gedachten die al bij een ander moment in toekomst zitten of in het verleden. Probeer het uit en ga ermee aan de slag.

https://www.leerverfshop.nl/