Source Promo
Image default
Bloemen

Verse bloemen en planten koopt u bij deze groothandel

Scandiflora is een groothandel voor schitterende bloemen en planten uit verschillende landen. Zij zorgen voor de beste producten voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u bij deze specialist verschillende bloemen en planten bestellen. Dit bedrijf is al jaren actief op de Scandinavische markt, spreekt dezelfde taal en zijn bekend met de trends en ontwikkelen. Zo zorgen ze voor een snelle levering waardoor de bloemen langer mooi blijven. Dit doen ze onder meer door de laadruimte zo efficiënt mogelijk in te richten waardoor er meer plek is voor meerdere orders. De combinatie van optimale logistiek en de beste kwaliteit bloemen en planten, maakt deze groothandel de ideale partner om uw bestelling te plaatsen.

Een divers aanbod uit meerdere landen

Bij deze groothandel heeft u een ruim aanbod bloemen en planten om uit te kiezen. Zij importeren hun producten uit diverse landen uit Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Zo komen de snijbloemen uit Nederland, de Anjers uit Colombia en importeren ze hun rozen uit Kenia. Daarnaast hebben ze ook perk-, tuin-, pot-, en kamerplanten beschikbaar. Deze komen voornamelijk van kwekers uit Nederland. Wanneer u ook op zoek bent naar mooi decoratiegroen om de bloemen of planten te laten schitteren, heeft u bij deze groothandel ook een ruime keuze. Denkt u aan decoratiemateriaal zoals aardewerk, natuurlijke materialen en sfeerartikelen.

Vraag toegang tot hun webshop

Heeft u interesse in de snijbloemen uit Nederland? Of wilt u meerdere bloemen en/of planten bestellen bij deze groothandel? Vraag dan vrijblijvende toegang aan voor hun webshop. Daar vindt u alle producten die u kunt bestellen. Ondanks hun ruime aanbod kan het voorkomen dat u op zoek bent naar een specifieke bloem of plant die er niet tussen staat. Dan kunt u uw wensen altijd aan een van hun medewerkers doorgeven. Zij gaan dan graag voor u aan de slag. Ook staan ze voor u klaar om u te voorzien van meer informatie over het bestellen en de levering.