Source Promo
Image default
Aanbiedingen

Uw beschermengel tegen wind

Uw beschermengel tegen wind

Tijdens het beoefenen van een sport of het rusten in de tuin kan harde wind als storend worden ervaren. Nettenshop biedt hiervoor een oplossing in de vorm van windbreekgaas en winddoeken die jou beschermen tegen deze harde wind. Daarnaast zorgt het voor een ultiem rustgevoel in uw achtertuin en betere concentratie op het sportveld. Zo dient deze vorm van bescherming tegelijkertijd als extra comfort.

 

Minder wind, meer concentratie

Windbreekgaas is de ideale bescherming tegen harde wind. Tijdens het beoefenen van een sport is dit ten eerste comfortabeler omdat het de koude wind afweert. Ten tweede zorgt de afwering van de harde wind dat je beter kan focussen op jouw prestaties tijdens het sporten. Dit kan bijvoorbeeld voordelig uitpakken wanneer je wil serveren tijdens een tenniswedstrijd. 

 

Meer rust en privacy in uw tuin

Daarnaast biedt windbreekgaas beschutting wanneer je niet gediend bent van gluurders. Vanuit de tuin is dit natuurlijk erg voordelig omdat je niet gestoord wordt op jouw vrije zondagmiddag. Met windbreekgaas kan je zo jouw volledige heg of schutting bedekken zodat niemand er doorheen kan kijken. Wissel je graag van een plek in de zon naar een plek in de schaduw op een warme zomerdag? Dan kan je met windbreekgaas ook aangename schaduw creëren in jouw achtertuin.     

 

Het heeft een praktische, extra functie

Tevens is het onpraktisch om steeds weer te zoeken naar tennisballen na een wedstrijd of training. Windbreekgaas kan daarom ook fungeren als afwering voor jouw wedstrijdballen. Zo wordt er op een tennisveld vaak gewisseld van bal door het tempo van het spel. Bij een wedstrijd of training kan je zo makkelijker alle wedstrijdballen verzamelen. 

 

De kwaliteit van Nettenshop

Het windbreekgaas van Nettenshop biedt jou vele comfortabele voordelen in uw tuin en sportveld. Zo zorgt het windbreekgaas van Nettenshop voor een windreductie van 80 tot 90 procent. Daarnaast kan je het afstemmen op uw voorkeuren. Kies bijvoorbeeld jouw favoriete kleur uit en vraag specifieke afmetingen. Op deze manier heb je niet te veel windbreekgaas en niet te weinig. Kijk voor meer informatie over windbreekgaas en winddoeken op nettenshop.nl.