Source Promo
Image default
Aanbiedingen

Een schoolreisje naar het oudste vogelpark van Nederland

Ben je op zoek naar een bestemming voor een schoolreisje? Dan kun je overwegen om naar het oudste vogelpark van Nederland te gaan. Hierbij gaat het natuurlijk over Vogelpark Avifauna, het oudste en bekendste vogelpark van Nederland. In dit vogelpark kun je veel bijzondere vogels bewonderen, zoals de helmkasuaris, de secretarisvogel en de kiwi. Maar het park biedt tegenwoordig ook een onderkomen aan andere diersoorten, zoals de ringstaartmaki, de terekayschildpad en de rode panda. En dat is nog niet alles, want in het vogelpark vind je ook de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland en een restaurant waar je lekker kunt eten. 

Diverse leuk groepsarrangementen voor kinderen

Het vogelpark biedt een gevarieerd programma voor een schoolreisje. Kinderen kunnen een speurtocht doen door het park, er zijn verschillende vogeldemonstraties en voederpraatjes waarbij de verzorgers van alles kunnen vertellen over de dieren en de kinderen kunnen de vogels nectar voeren. Je kunt ook een arrangement met een lunch, drinken of een ijsje bestellen en het is ook mogelijk om meteen het vervoer naar het vogelpark te boeken. Nadat de kinderen in het restaurant een lekkere lunch hebben gegeten, kunnen ze uitleven in de avontuurlijkste buitenspeeltuin Zuid-Holland. Je vindt in deze buitenspeeltuin veel leuke attracties als botsauto’s, trampolines en een jungle rivier die vooral in de zomermaanden favoriet is. En mocht het regenen, dan is er ook een grote overdekte speeltuin met een draaimolen en een spookhuis. 

Boek een onvergetelijk schoolreisje voor jouw klas

Ben je een schoolreisje aan het organiseren en denk je erover om het vogelpark in Alphen aan den Rijn te bezoeken? Als je van plan bent om met meer dan 20 kinderen het oudste vogelpark van Nederland en de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland te bezoeken, kijk dan op de website van Vogelpark Avifauna voor speciale arrangementen en voor het aanvragen van een offerte.