Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Train2Release, de sportschool van Haarlem

 

Sportscholen in Haarlem

Ben je op zoek naar een sportschool in Haarlem, dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar Train2Release. Train2Release staat bekend als een professionele sportschool, waar alles onder één dak te vinden is.

Je wilt natuurlijk niet zomaar een sportschool, maar alleen de beste waar jij je fijn voelt en op je gemak kunt werken aan jouw doelstellingen. Zo bieden ze een personal health plan. Dit plan is een compleet pakket, waarbij er naar de behoeften van jouw lichaam gekeken wordt. Zo krijg je een voedingsplan op maat en daarbij kun je twee keer in de week komen sporten.

Sportschool Haarlem? Train2Release is het adres voor jou!

Personal trainer top 10

Het vak van personal trainer is een serieuze. Steeds meer mensen kiezen voor de persoonlijke aandacht van een eigen trainer. Iemand die je echt aanspoort en het uiterste uit jezelf weet te halen, waardoor jij gericht je doel kunt behalen.

Train2release heeft natuurlijk ook zijn eigen personal trainers in dienst en ook niet de minste… Faziel Khodabaks is uitgeroepen tot beste personal trainer van Haarlem. Daarmee staat hij tevens in de top 10 van heel Nederland! Faziel is echt een ster in zijn vak en zal voor jou het allerbeste trainingsprogramma samenstellen. Faziel richt zich met veel positiviteit op intensieve workout’s en geeft jou de juiste adviezen op het gebied van voeding.

De aanpak van Faziel is een enthousiaste benadering gecombineert met gevarieerde funtraningen.

Je komt niet zomaar in de top van personal trainers, er zijn er immers heel veel in Nederland dus als je tot de top behoort wil dit zeker wat zeggen! Faziel heeft het beste met iedereen voor en geeft je een vertrouwd gevoel, iets wat natuurlijk heel belangrijk is als je fysiek met iemand samen werkt. Sportschool Haarlem? Train2Release is de ideale plek voor jou. De beste mensen, de beste materialen, de beste locatie! Gewoon, de beste sportschool. Een aantal trainingen die aangeboden worden zijn:

  • Isanity training

  • Smal groups training

  • Bootcamp

  • Functioneel fitness

  • High intensity training

  • Crossfit

 

Meer weten? Ga naar de website van Train2Release.nl en neem eens vrijblijvend contact op!

 

 

http://www.train2release.nl