Source Promo
Image default
Aanbiedingen

Top 10 beste websites voor webontwikkelaars

Elke webdesigner, of hij nu freelancer is of op kantoor werkt, heeft zijn eigen technologieën die hij gebruikt bij het maken van nieuwe projecten. Tegelijkertijd is er een lijst met sites die alle webontwikkelaars gebruiken. Ze helpen de kwaliteit van het product te verbeteren en trekken zoveel mogelijk bezoekers. 10 van dergelijke sites worden hieronder besproken.

 Github.com

Deze bron is een soort sociaal netwerk, maar is alleen bedoeld voor niet voor een breed publiek, maar voor specialisten op het gebied van informatietechnologie. Elke webdesigner zou hier een account moeten hebben.

Deze service heeft meer dan 1000 logo’s die bedoeld zijn voor gebruik door webontwikkelaars in hun projecten. Ze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit, maar tegelijkertijd hoef je er geen cent voor te betalen. Een van de belangrijkste pluspunten van de keuze van afbeeldingen hier is dat bij het inzoomen de kwaliteit niet verloren gaat. Dit is allemaal te danken aan vectortechnologie. Deze foto’s wegen natuurlijk veel, maar voor zo’n hoge kwaliteit kun je digitale ruimte van enkele gigabytes opofferen.

 Pixabay.com

En dit is een andere service die veel gratis afbeeldingen biedt om uit te kiezen. Een zeer handige ingebouwde zoekmachine helpt u bij het vinden van een geschikte foto. Hier kunt u elke categorie kiezen en de tips gebruiken om vergelijkbare afbeeldingen te vinden.

Nick-name.ru/generate/

Deze site helpt je als je zo snel mogelijk een unieke bijnaam moet verzinnen. Het genereren van bijnamen is gebaseerd op drie algoritmen, die elk hun eigen mate van complexiteit hebben. De gebruiker kan zelf de beginletter instellen. U kunt ook handmatig een algoritme selecteren. De aangemaakte bijnaam kan op deze site worden geregistreerd, waarna deze combinatie van symbolen niet langer beschikbaar is voor andere gebruikers.

 Masonry.desandro.com

En deze bron zal degenen helpen die niet willen nadenken over het maken van paginarasters. Hier kunt u elk willekeurig raster selecteren en de blokken worden automatisch aangepast aan de vereiste afmetingen.

  Dummytextgenerator.com

Deze tekstgenerator is opmerkelijk omdat hij in staat is om tot 2.500 woorden te maken. In dat geval kunt u van tevoren aangeven hoeveel alinea’s er in de tekst zullen staan. Het maximaal mogelijke aantal is 100. U kunt ook html-tags en vetgedrukte tekst opnemen. Bovendien kan de generator willekeurige titels genereren.

 Premiumpixels.com

Deze bron helpt iedereen die op zoek is naar PSD-lay-outs en WordPress-thema’s. U hoeft niets te betalen voor het downloaden van materiaal.

  Devdocs.io

Hier vindt u documentatie voor bijna elke ontwikkelingstechnologie. Dit is best handig, omdat u niet veel tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar informatie over elke afzonderlijke technologie en veel verschillende sites moet bezoeken.

  Fontstorage.com

Deze site heeft veel verschillende lettertypen die gratis aan gebruikers worden aangeboden. De bron is handig in gebruik, omdat het meteen laat zien hoe het lettertype eruit zal zien op de website die wordt gemaakt.

 Mapbox.com

Deze bron zal aantrekkelijk zijn voor diegenen die willen dat het gedeelte “Contacten” op hun website anders is dan gewone Google maps. Hier kunt u uit verschillende opties die kaarten kiezen die, naar de mening van de webdesigner, goed in zijn site passen. U kunt uw kaarten bijvoorbeeld in een ruimtestijl ontwerpen of ze laten lijken alsof ze met de hand zijn getekend. Het moet gezegd dat deze service wordt betaald. U kunt de kaarten echter gratis lenen, op voorwaarde dat ze niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

 

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com

BE: +32 499 41 46 24

Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

website maken prijs

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html