Source Promo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tips voor het bijhouden van je uren

Het klinkt allemaal heel makkelijk, maar voor de meeste is het dat niet: je uren bij houden! Als medewerker of bij je eigen onderneming krijg je ermee te maken.

Waarom?

Waarom moet je nou eigenlijk je uren berekenen? Misschien wel het belangrijkste, je moet dit bijhouden voor de belasting. Je mag namelijk profiteren van verschillende ondernemingsvoordelen wanneer jij aan de urengrens komt. Dit geldt dus ook voor het personeel die je in dienst hebt. Wanneer je namelijk aan deze urengrens komt mag je belastingpapieren invullen. Dit klinkt allemaal heel ingewikkeld maar het is het echt wel waard! Houdt het dus wel echt goed bij want het zou kunnen dat je gecontroleerd wordt hierop.

Hoe?

Maar hoe hou je dit nou het beste bij? Je kunt natuurlijk al je uren en tijden opschrijven maar vaak is dit niet het allerhandigst. Zorg dus dat jij gebruikt maakt van een bepaalde app waar jij jouw tijd kan timetracken. Op deze manier weet je precies hoelang je met iets bezig bent geweest. Uren berekenen? Dat hoeft dan niet meer! Een timetracker houdt namelijk je uren bij en berekend deze automatisch. De tijd van het uren berekenen is dus voorbij!

Tips

Wat handig is tijdens het timetracken is om je tracken bij de tijden te zetten. In de meeste programma’s en apps kun je een korte beschrijving zetten en hier kun je je taak in omschrijven. Daarnaast kun je deze app ook koppelen aan andere programma’s zoals een factuurprogamma bijvoorbeeld, handig!

https://keeping.nl/gewerkte-uren-bijhouden-berekenen