Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Strak in pak

Maandenlang, elke dag en elke seconde voorbereidingen houden tot de grote dag. Je aanstaande vrouw heeft de bruiloft tot op de details gepland en je hoopt dat er niks fout zal gaan.  Als man heb je vaak niet veel invloed op de uiteindelijke bruiloft, ze noemen het dan ook: de dag van de vrouw. Zij nemen de beslissingen over de cateraar, de aankleding van de zaal, het entertainment en ga zo maar door. Als man zijnde hoef je alleen ja te knikken, super zwaar werk dus.  

Denk weer terug aan een aantal jaren hiervoor. Jij moest als man voorbereidingen maken voor de verloving in het favoriete restaurant van je toekomstige vrouw. Plannen van het meest romantische moment in de levensjaren van het vrouwelijke geslacht. En het ergste, zo nerveus dat je niet eens kan eten. Er ligt veel druk op je schouders maar het uiteindelijke resultaat voelt geweldig. Gelukkig kan je tot de bruiloft rustig achterover leunen. De enige belangrijke taak voor de man is het stomen van de pak. 

Het is belangrijk om je bruidskleding met goede producten te onderhouden. Dit doe je door te stomen en te reinigen. Om er zeker van te zijn dat je bruidskleding milieuvriendelijk wordt gereinigd en de kwaliteit intact blijft, moet je langs Panda Stomerij gaan. Zij hebben verschillende locaties waar je terecht kunt zoals bijvoorbeeld stomerij Den Haag. Panda Stomerij  is in de loop der jaren uitgegroeid tot een veelzijdige stomerij waar kleding gestoomd en gereinigd worden. Heel handig is dat ze een 24-uur service hebben, dit voor als er onverwachte ongelukjes gebeuren met de bruidskleding. Naast stomen hebben zij ook een mogelijkheid tot reparatie en aanpassingen van de kleding. Een aantal tips: zorg er voor dat je voorbereid en schoon bij je trouwdag aankomt en helemaal belangrijk kom niet te laat!

http://www.stomerijpanda.nl/nl/