Source Promo
Image default
Bedrijven

Redenen om een bubbelbad te kopen

Omdat wij hier in Nederland niet super veel warme dagen hebben. Is een bubbelbad aanschaffen misschien een beter idee dan een zwembad. In sommige jaren kan je namelijk op één hand tellen hoe vaak jij je zwembad in hebt kunnen duiken en wil jij je zwembad verwarmen? Dan komt er nog eens een torenhoge energierekening boven op!

In een bubbelbad vind je zowel verfrissing tijdens de warmste zomerdagen als een gezellige dosis warmte in hartje winter. Het water is namelijk gemakkelijk te verwarmen tot een temperatuur van 40C. In een bubbelbad heb je als koukleum dus niets te vrezen!

Betaalbare luxe

Tegenwoordig kan bijna iedereen zich een bubbelbad veroorloven. Er bestaan namelijk al opblaasbare basis modellen van nog geen €400! De prijs kan afhankelijk van jouw persoonlijke wensen sterk variëren dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Niet veel ruimte nodig voor een bubbelbad

Voor een bubbelbad is een oppervlakte van 4m² voldoende om je eigen zen plekje te creëren. Zoals hierboven genoemd kan je natuurlijk ook kiezen voor een XXL bubbelbad maar als je niet veel ruimte hebt hoef je niet te denken dat je geen bubbelbad kunt nemen.

Goed tegen stress

Na een drukke dag heb je soms nog wat druk na ontspanning, als de kinderen bijvoorbeeld in bed liggen. In plaats van de hele avond voor de televisie te hangen is het tijd voor iets anders. Ga voor een rustgevend gevoel heerlijk in het bubbelbad liggen. Geniet van de frisse lucht en laat je gespannen lichaam ontspannen en gemasseerd worden door de heerlijke stralen van het bubbelbad.

Een bubbelbad kan wonderen doen voor je lijf. Het warme water verlicht namelijk spier- en gewrichtspijnen. De Hydro jets zorgen ook voor een betere bloedsomloop. Door een bubbelbad aan te schaffen kan je altijd een momentje voor jezelf nemen en ben je nooit meer gestrest!

https://outathome.com/nl/spa-bubbelbaden