Source Promo
Image default
Eten en drinken

Outdoor cooking proeverij

Wil jij samen met vrienden of collega’s een lekkere en gezellige proeverij bijwonen met een bijpassend hapje? OUTDOOR OUTFITTER uit Overasselt verzorgt diverse proeverijen met outdoor cooking hapjes. Er worden zowel bier-, wijn- als whiskyproeverijen aangeboden, zo is er voor iedereen wel een interessante proeverij beschikbaar. Daarnaast worden er bijpassende hapjes geserveerd voor een unieke smaaksensatie.

Unieke hapjes en drankjes

Bij unieke proeverijen van OUTDOOR OUTFITTER worden de verschillende dranken geserveerd in combinatie met outdoor cooking snacks en hapjes. De koks zijn gespecialiseerd in traditionele en biologische gerechten die veelal door middel van open vuur en houtskooltechnieken worden bereid. Er worden uitsluitend verse, biologische ingrediënten gebruikt. Zo heb je een lekkere proeverij die ook nog milieubewust is. De gerechten worden vaak specifiek gemaakt voor de proeverij in kwestie om zo de smaken van de dranken te combineren met de hapjes. Door te werken met seizoensgerechten en -dranken wordt je keer op keer verrast door de gezonde snacks met een bijzondere smaak. Wil jij een feest plannen met een lekkere proeverij? Veelal kun je samen met een groep jouw gelegenheid laten verzorgen door de koks van OUTDOOR OUTFITTING. Zo heb je gegarandeerd een geslaagde en memorabele avond met unieke dranken en oerhapjes. Raak je geïnspireerd door outdoor cooking en wil je dit zelf ook leren? Er worden diverse workshops geboden door de koks. Daarnaast kun je veel pannen en toebehoren bestellen in de webshop, zoals een tuinkachel met bakplaat. Ideaal voor tuinverwarming en een lekker hapje in zowel de zomer als de winter.

Bezoek een proeverij

De koks van OUTDOOR OUTFITTER uit Overasselt verzorgen met passie en plezier verschillende outdoor cooking proeverijen. Wil jij er een bijwonen? Bekijk de agenda met aankomende evenementen, of informeer naar de mogelijkheden om jouw eigen gelegenheid te voorzien van historisch lekkere oerhapjes. Die zijn bereid op een traditionele wijze met respect voor de natuur.