Source Promo
Image default
Entertainment

Een biljart- of pooltafel hoeft tweedehands niet duur te zijn

Als u houdt van een potje biljarten bij u thuis, of in uw dorpscafé, buurthuis of zorginstelling, dan kunt u overwegen om voordelig een tweedehands biljart- of pooltafel aan te schaffen. Er zijn veel tafels in de omloop, omdat deze vaak weg worden gedaan als ze slechts een (kleine) schade of probleem hebben. Deze tafels worden gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze meestal goed hersteld of gereviseerd kunnen worden. Brock Biljartfabriek & Amusement houdt zich hiermee bezig.

De prijs van een tweedehands biljart- of pooltafel

Een nieuwe pooltafel is voor veel mensen onbetaalbaar. Dat betekent echter niet dat u de droom om een biljarttafel te hebben op uw favoriete gemeenschapsplek zomaar aan de kant hoeft te zetten. Een biljart- of pooltafel die tweedehands is, kan net zo goed werken en nog jaren meegaan. De prijs van dergelijke tafels loopt erg uiteen. Misschien kunt u een tafel vinden voor enkele honderden euro’s, maar dan is de kans groot dat de tafel kwalitatief niet goed is. Als de ballen niet lekker kunnen rollen, dan is het biljarten ook niet leuk.

Andere benodigdheden voor een potje biljarten

Naast een tafel, heeft u natuurlijk ook een biljartkeu, -klok, -ballen en misschien zelfs een elektronisch scorebord nodig. Bij Brock Biljartfabriek & Amusement worden naast tweedehandse biljart- en pooltafels ook andere accessoires verkocht. In de webshop vindt u naast biljartspullen ook andere amusementsspellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan darten, airhockey en tafelvoetbal. Alle producten worden in heel Nederland geleverd.

Speciale eigen lijn

Naast tweedehandse producten maken deze biljartexperts ook hun eigen biljart- en pooltafels en een hoogkwalitatieve biljartkeu. Als u graag een tweedehands pooltafel wilt uitproberen, of een kijkje wilt nemen in het productieproces, dan kunt u langsgaan bij de showroom van deze specialist in Bornerbroek in de buurt van Almelo. Daar is altijd iemand aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven.

https://www.biljartfabriek.nl/