Source Promo
Image default
Electronica en Computers

Oude apparaten op kantoor? Doe er uw voordeel mee!

Waar komen die computers en laptops vandaan?

Elektronica verouderd na loop van tijd. En dit gebeurt bij vrijwel alle soort elektronica. De meest voorkomende producten die verouderen zijn telefoons, computers en laptops. En die laatste twee worden veruit het meest gebruikt op kantoren.
Maar toch lijkt die veroudering reuze mee te vallen als u kijkt naar de gemiddelde levensduur van een apparaat. Een laptop bijvoorbeeld, kan gemakkelijk drie jaar mee.

Na deze drie jaar is het gebruikelijk dat er wat problemen op kunnen treden.
Mensen zijn dan al snel geneigd te denken dat de laptop aan zijn einde is gekomen, en de enige oplossing het weggooien ervan is.
En juist door deze grote fout worden jaarlijks heel veel computers en laptops verspild.

En op kantoren gebeurt precies hetzelfde. Mensen zijn al heel snel geneigd alle apparaten weg te gooien of ergens in een aparte ruimte op te slaan, terwijl dat in de meeste gevallen nog helemaal niet nodig is.
Ook speelt het publiceren van verschillende nieuwe modellen een belangrijke rol. Bedrijven zoals Apple, Lenovo, Acer en nog vele andere brengen voortdurend nieuwe en betere modellen uit.
Dit is natuurlijk erg aantrekkelijk voor kantoor bedrijven en willen hier graag goed gebruik van maken. U wilt natuurlijk voor uw personeel de beste laptops en computer klaar hebben staan. En door deze gedachte is de verleiding alle ‘oude’ apparaten weg te gooien vaak te groot.
Met als gevolg dat elk jaar weer een enorme hoeveelheid aan apparaten klakkeloos weg wordt gegooid.

Apparaten

Hoe kunt u dit oplossen?

Natuurlijk moet hier een oplossing voor komen. En daar zijn er gelukkig genoeg van.
Waarschijnlijk is de beste oplossing het laten opkopen van uw laptops en computers. Hierbij laat u een IT opkoper uw apparaten, die u normaal gesproken weg zou gooien, opkopen. Deze bedrijven nemen uw apparaten in ontvangst en zorgen dat ze verbeterd worden, en vervolgens opnieuw op de markt worden gebracht.
Met het verbeteren wordt meestal het verwijderen van de data bedoeld. Natuurlijk zullen ze ook alle onderdelen grondig nakijken, en bij enkele gevallen zal er zelfs iets gerepareerd moeten worden.
Op deze manier maakt de computer/laptop opkoper er goed gebruik van uw verouderde computers en laptops.

Maar niet alleen wordt al die apparatuur nagekeken, verbeterd en weer op de markt gebracht. Ook u kunt er prima geld mee verdienen. Het laten weghalen van alle oude apparaten zou u alleen maar geld en tijd kosten. Terwijl bedrijven die dit soort apparatuur opkopen, u ervoor betalen.
Dit is natuurlijk niet de hoofdprijs, dat zult u zelf ook wel begrijpen. Maar dit levert in zijn geheel een mooi bedrag op.

En tenslotte bent u ook nog eens milieubewust bezig. Bij het weggooien van alle ‘oude’ apparaten voorkomt u de onnodige uitstotingen van CO2, door alle verbrandingen.
Dus door het laten opkopen van uw apparaten krijgen ze niet alleen een tweede kans, maar zelfs u kunt er geld mee verdienen.
En ten slotte doet u hiermee ook nog eens een goede duit in het zakje!