Source Promo
Image default
Hobby en vrije tijd

Onderneem de leuke groepsactiviteiten in Gelderland

Wilt u graag een uitje vol groepsactiviteiten doen in een groepsaccommodatie in Gelderland? Reserveer in dat geval eens bij De Westernboerderij. Deze specialisten bieden diverse activiteiten aan waardoor er altijd een uitje samen te stellen is waar iedereen in uw gezelschap van geniet. Wilt u bijvoorbeeld eens luchtpersschieten? Of boerengolf? Dat kan allemaal bij deze leuke groepsactiviteiten bij De Westernboerderij in Gelderland.

Binnen- en buitenactiviteiten

Op deze boerderij wordt u met de hele groep warm verwelkomt. Vervolgens kiest u uit een aantal leuke groepsactiviteiten om met de hele groep te doen. Alle activiteiten staan helemaal in het cowboythema uit het Wilde Westen. De activiteiten variëren van erg fysiek tot minder intens. Hierdoor kan iedereen in de groep meedoen met een activiteit die bij hen passen. Voor iedereen is er een leuke groepsactiviteit te vinden. Over het algemeen staan alle activiteiten in het teken van de natuur en zijn ze dus buiten. Als het slecht weer is, kunnen de activiteiten echter wel naar binnen gehaald worden..

Overnachtingen

Wilt u een heel weekend wegblijven? Dan kunt u bij deze groepsaccommodatie in Gelderland ook blijven overnachten. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen met overnachtingen, eten, drinken en leuke groepsactiviteiten. Bij overnachten moet u echter niet aan een luxe hotelarrangement denken, want net zoals de activiteiten, staat de overnachting compleet in het teken van de natuur. U overnacht namelijk in een knusse tipi op een open veld. ’s Avonds wordt er een kampvuur aangestoken waar u met uw gezelschap omheen kunt zitten voordat u uw tent inkruipt.

Boek een uitje

Een uitje boeken bij De Westernboerderij is erg eenvoudig. Bij deze groepsaccommodatie in Gelderland kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Voor iedere groep is er een gepast uitje te regelen. U neemt makkelijk contact op met de experts als u speciale wensen heeft. Ze staan u namelijk graag te woord.