Source Promo
Image default
Woning en Tuin

NIEUWE TREND: Mozaiek tegels in keuken

Het leggen van mozaiek tegels in de keuken is ontzettend veel werk. Alle losse steentjes moeten precies goed bij elkaar passen, het is ontzettend veel passen en meten. Tot er de mozaiek matjes waren die het allemaal een stuk gemakkelijker maken.

 

Mozaiek tegels in buiten keuken

Je keuken in huis wil je natuurlijk zo strak mogelijk afwerken. Veel wit of aardekleuren zodat het er het hele jaar mooi uitziet. In de tuin zou je wel wat ruimer kunnen denken. Heb je een buitenkeuken dan kun je een mediterraans sfeertje toevoegen door een mozaiek tegels keuken te bouwen. De kleine tegeltjes krijg je in veel verschillende kleuren en maten, zo kun je er echt helemaal je eigen draai aan geven.

 

Meer dan alleen sfeer

Buiten dat de kleine tegeltjes er ontzettend schattig en lief uitzien zorgen ze ook nog veel een beetje veiligheid. De reden hiervoor is dat de kleine voegen tussen de stenen door zorgen voor grip. Zie het als een soort antislip. In de zomer maak je vast meer gebruik van je buiten keuken. Bij warm weer wil je een plons in het zwembad kunnen nemen en vijf minuten later de hamburgers omdraaien op de barbecue. Met een mozaiek tegels keuken is dat geen enkel probleem. Met natte, blote voeten de keuken in zonder enig gevaar.

 

Verder dan alleen de keuken

Ben je verliefd geworden op de look van mozaiek tegeltjes? Dan zou je het ook eventueel verder kunnen verwerken in de tuin of zelfs het huis in. Een badkamer van mozaiek straalt klasse uit en als het ook nog eens matcht met andere gedeeltes van het huis is het dubbel mooi.

 

https://www.topmozaiek24.nl/