Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Mogelijkheden om te verjongen

De keuze om verjongende ingrepen te laten uitvoeren is voor steeds meer mensen normaal. Zij kunnen niet wennen aan het ouder worden en proberen dit dan ook te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen en daarom beginnen veel mensen al vaak op jonge leeftijd met smeren van crèmes. Zo wordt het verouderingsproces heel lichtelijk geremd maar men kan dan vaak dit proces niet helemaal stoppen. Waardoor het smeren van crèmes op een moment niet meer genoeg is. Om die reden gaat men dan op zoek naar alternatieven, men komt dan vaak op een kleine ingreep. Deze kleine ingreep is meestal een kleine hoeveelheid botox of een ander product. Deze worden dan in het gezicht gespoten en zorgen voor een verjongend effect dat een aantal maanden stand houdt.

Deze ingrepen zijn minder extreem dan een operatieve facelift, deze zogeheten liquid facelift, is dus voor mensen een goede uitkomst, omdat zij dan niet onder het mes hoeven. Zoals eerder genoemd wordt er dus botox geïnjecteerd in het gezicht. De spiertjes in het gezicht die botox wordt toe gediend, worden daardoor tijdelijk uitgeschakeld waardoor deze minder aanspannen en de rimpels wegtrekken. Ook wordt er gebruik gemaakt van andere injectables, zoals hyarluronzuur.

Maar niet alleen de rimpels in het gezicht kunnen worden verbeterd worden. Ook de uitstraling van de lippen. De lippen van een persoon worden door de jaren ook minder. De kleur gaat er uit en het volume wordt minder, hierdoor ontstaan er aan de bovenkant van de lippen kleine rimpels. Vaak ziet men dat dan ook als minder mooi en kiezen zij ervoor om hun lippen ook te laten helpen. Dit wordt ook uitgevoerd door middel van injectables. Botox is de stof die vaak wordt geïnjecteerd, hierdoor krijgt men vollere lippen en krijgen de lippen hun natuurlijke vorm en kleur weer terug. Dit zorgt ervoor dat men een jongere uitstraling krijgt, net als de andere ingrepen is het detail dat het hem doet.

http://faceland.nl/