Source Promo
Image default
Mode en Kleding

Met een flat cap word je zelf een Peaky Blinders karakter

De Peaky Blinders serie is razend populair. Ben jij ook een echte Peaky Blinders fan en ben je geïnspireerd geraakt door de unieke en klassieke Britse stijl die hierin te zien is? Dan kun je bij WOEDS.nl alles vinden wat je nodig hebt om jezelf ook in deze stijl te kleden en je net een Peaky Blinders karakter te voelen. Het meest veelzijdige artikel wat je in deze webshop vindt, is de Peaky Blinders flat cap. Deze pet is geïnspireerd op de petten die in de serie te zien zijn, en vormen voor elke outfit een uniek accessoire.

Een uniek Peaky Blinders flat cap past bij elke stijl

Zoek je een pet in natuurlijke en klassieke kleuren of wil je juist een flat cap met een unieke en moderne kleur? Bij WOEDS.nl kan het allemaal! Je vindt hier een breed assortiment aan petten met diverse kleuren zodat je altijd een pet vindt die bij jou past. Het is belangrijk dat jouw pet niet alleen bij jouw persoonlijke stijl past, maar dat deze ook goed op jouw hoofd wordt aangemeten. Je doet dit door een touw of meetlint te nemen en hiermee de omtrek van jouw hoofd te meten. Vervolgens selecteer je in de webshop de afmeting van de pet die overeenkomt met wat je zojuist hebt opgemeten. Je bent dan verzekerd van een juiste maat die niet te los of te strak zit. Dit is belangrijk zodat de Peaky Blinders flat cap comfortabel op jouw hoofd zit en er niet af valt. De flat cap die je in deze webwinkel bestelt, is altijd van hoogwaardige kwaliteit dankzij een unieke mix van wol en polyester.

Laat jouw pet gratis bezorgen

Als je de pet hebt gevonden die bij jou past, bestel je deze gemakkelijk online. Laat WOEDS.nl jouw flat cap eenvoudig bij jou thuis afleveren zonder je zorgen te maken over de verzendkosten. De pet wordt namelijk gratis bezorgd in Nederland wanneer je voor meer dan €25,- bestelt. Lukt het je niet om de juiste pet te vinden of twijfel je over de correcte maat? Neem dan contact met de medewerkers van deze webshop op. Zij nemen de tijd om jou te helpen.

https://www.woeds.nl/