Source Promo
Image default
Kunst en Kitsch

Kunst is voor iedereen

Afgezien van de ontwerpstijlen kunnen de meeste mensen het erover eens zijn dat geen enkele ruimte compleet is zonder kunst. Het goede nieuws? Er zijn genoeg geweldige schilderijen, prenten en meer te vinden als je weet waar je moet kijken.

Terwijl de kunstverkoop ooit vooral draaide om spraakmakende veilingen en de verkoop van de duurste kunstwerken (waarvan vele in het geheim zijn gehuld), heeft het internettijdperk een heleboel online winkeliers in het leven geroepen die deze steeds groeiende markt toegankelijk willen maken voor een breder scala aan kopers, waaronder bewoners van kleine appartementen.

Met zo veel opties om uit te kiezen, heeft Artello een assortiment samengesteld op basis van kunstvoorkeur en het verzamelen van diverse stijlen. Hier kun je betaalbare kunst online kopen en om wat inspiratie en opwinding aan uw muren te hangen zonder uw bankrekening meteen te hoeven plunderen.

Een mooi handgeschilderd schilderij hoeft dan ook niet meteen duizenden euro’s te kosten zoals het vaak lijkt, maar kan al vanaf 60 euro worden aangeschaft en aan de muur worden gehangen.

Of je nou op zoek bent naar een schilderij modern, abstract of een landelijke portret, bij Artello kun je het online vinden en bestellen. Alle schilderijen worden handgemaakt en voorzien van een handtekening van de schilder. Zo weet je zeker dat je een uniek werk in huis haalt dat door een talentvolle jonge kunstenaar is gemaakt.

Mocht je écht iets specifieks willen, dan kun je zelfs een schilderij helemaal op maat laten schilderen voor een betaalbare prijs. Neem snel een kijkje bij Artello!