Source Promo
Image default
Electronica en Computers

Heb jij al een laptophoes?

Heb jij al een laptophoes of laptopsleeve in huis om jouw laptop veilig mee te kunnen nemen zonder krassen, stootschade of waterschade? Een laptop is nou eenmaal een dure investering waar je zo lang mogelijk van wil kunnen genieten, dan is het noodzakelijk om deze ook goed te beschermen.

Een neopreen laptophoes is elastisch en vormt een goede beschermlaag die zich strak om de laptop aansluit en beschermt tegen rondstuiteren in je tas of mogelijk andere spullen die in je tas zitten die de laptop zouden kunnen beschadigen.

Laptophoezen en laptop sleeves zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en met veel verschillende prints. Ga jij voor de zebrahoes, de panterprint, het lieve katje of misschien de joystick opdruk? Welke opdruk je ook kiest, je kunt zeker zijn van een hoge kwaliteit laptophoes en dat deze jouw laptop zo goed als mogelijk beschermt tijdens het transporteren ervan.

Voor een kleinere laptop is een 11,6 inch laptophoes een fijne passende maat die in vrijwel elke tas past en goed aansluit op jouw macbook of laptop. Het neopreen is eenvoudig te reinigen en is schokdempend, om jouw laptop in goede staat te houden.

Ben jij op zoek naar een laptophoes, laptopsleeve, laptoptas of andere accessoires om jouw laptop te beschermen en ook nog eens een leuke look te geven? Kijk dan eens rond op de website van Sleevy, waar al ruim 40.000 tevreden klanten je voor zijn gegaan en waar al gigantisch veel betrouwbare review voor online staan. Grijp jouw laptophoes of sleeve vandaag nog bij Sleevy!