Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Kies warmte dankzij een inbouw gashaard of een MCZ pelletkachel

Als u op zoek bent naar een ‘warme’ oplossing zoals een haard in uw woning, restaurant of vakantieverblijf, dan helpen de experts bij Ambianza u graag verder. Er zijn legio mogelijkheden te bedenken wanneer u een kachel of haard wilt laten plaatsen. Het is dan voornamelijk belangrijk om te weten waar u waarde aan hecht – is dat warmte zonder het milieu verder te belasten met een MCZ pelletkachel of een esthetische oplossing dankzij een inbouw gashaard? Hier leest u meer over de verschillende mogelijkheden.

Welke kachel of haard heeft uw voorkeur?

Zowel de MCZ pelletkachel als een inbouw gashaard hebben een prachtige vormgeving. Een MCZ pelletkachel heeft echter een meer rustiek uiterlijk en is dus zeer geliefd voor de meer landelijke inrichtingen. In combinatie met een speksteenbekleding is het een bijzondere eyecatcher in uw woonkamer of elders in huis. Bovendien werkt een pelletkachel met pellets, vaste brandstof die bestaat uit hout of houtafval. De verbranding ervan kan zeer gecontroleerd en met een zo hoog mogelijk rendement plaatsvinden, zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste warmte. Een inbouw gashaard wordt echt in uw muur of schoorsteenmantel verwerkt, zodat alles esthetisch strak oogt. Dit wordt voornamelijk gebruikt in de meer moderne inrichtingen, omdat de lijnen dan mooi overeen komen. Ook met een gashaard kunt u gecontroleerde verbranding uitoefenen en heeft u geen risico op smeulende houtblokken. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Breng aan bezoek aan de showroom

Ambianza is dé partner op het gebied van haarden en kachels. Waarom? Omdat u bij hen altijd rekent op scherpe prijzen en een snelle service. Bovendien zijn de meeste kachels die u in de grote showroom vindt allemaal op voorraad. Ga een keer langs bij de showroom in Meerkerk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is, inspiratie op te doen voor uw eigen ruimte of een gedegen advies van een specialist.