Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Jouw woning voorzien van blinds?

Met blinds breng je sfeer aan in jouw woning. Blinds staan ook wel bekend als (houten) jaloezieën. Met blinds kun je spelen met licht zodat je eenvoudig het daglicht kunt reguleren. Wil je jouw woning ook graag voorzien van blinds? Wij vertellen je in deze blog er meer over, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Waar kies jij voor?

Voor het kopen van blinds, raden we je aan om een kijkje te nemen bij Van Eyck shutters. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het op maat maken van blinds voor in jouw woning. Daarnaast heb je zelf de keuze of je graag houten blinds, aluminium blinds of kunststof blinds wilt. Ook is het aan jou in welke kleur je de blinds wenst en of je ladderbanden wilt of niet.

Welk type past het best bij jou?

Voordat je een keuze maakt, is het goed om te weten dat er een verschil zit tussen de houten, aluminium en kunststof blinds. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar blinds voor in de badkamer? Dan adviseren wij je om te kiezen voor kunststof blinds. Deze zijn bestand tegen luchtvochtigheid en kunnen goed tegen temperatuurverschillen. Houten blinds en aluminium blinds passen prima in een woonkamer, keuken, slaapkamer of andere ruimte.

Creëer zelf je favoriete look

Met blinds creëer je extra sfeer in jouw ruimte. Ben je nou ook benieuwd wat je kunt verwachten? Op de website van Van Eyck Shuttes zie je diverse foto’s met voorbeelden, zodat jij je kunt laten inspireren.

Advies over blinds in jouw woning?

Ben je ook enthousiast geworden over blinds in jouw woning? Let er dan op dat het belangrijk is dat je een juiste keuze maakt. Neem contact op met de specialisten van Van Eyck Shutters en de experts geven je vrijblijvend en gratis advies aan huis, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn. Hoe fijn is dat?!

https://www.vaneyckshutters.com/