Source Promo
Image default
Bedrijven

Jacuzzi op maat voor elke situatie

Een jacuzzi met ombouw is een jacuzzi die op maat wordt gemaakt. Door de ombouw kan een jacuzzi op elk tuinontwerp, balkon of dakterras worden afgestemd. De ombouw van een jacuzzi in een tuin wordt in veel gevallen gemaakt van hout. Het is van belang om een houtsoort te kiezen die lang meegaat en niet gevoelig is voor de weersomstandigheden, vocht, schimmels en insecten. In de praktijk blijkt dat Canadees cederhout hiervoor erg geschikt is. Het hout wordt onbehandeld gebruikt, maar je kunt het ook laten impregneren of in een passende kleur laten verven. 

Luxe 

Het maatwerk bij een jacuzzi heeft niet alleen betrekking op het visuele aspect van de spa. Ook bij de technische voorzieningen zijn veel soorten maatwerk mogelijk. Wie zijn jacuzzi het hele jaar door regelmatig wil gebruiken zal veel profijt hebben van een automatisch systeem voor de waterkwaliteit. Dat systeem ververst het water en houdt het op de juiste temperatuur, zonder dat je er naar hoeft om te kijken. Zoals op serenaspa.nl te zien is, moet de jacuzzi dan worden aangesloten op een afvoer en een waterleiding. 

Zorg op maat 

Het installeren van een jacuzzi is best ingewikkeld. Een jacuzzi vol met water is heel zwaar. Daarom worden er eisen gesteld aan de ondergrond. Als de jacuzzi in de tuin wordt gezet mag hij niet kunnen verzakken, want dat kan schade aan de kuip van de jacuzzi tot gevolg hebben. Dergelijke schade is vrijwel niet te repareren. Om je te helpen met alle beslissingen die bij de koop van een jacuzzi komen kijken krijgt je bij Serena Spa veel hulp. Specialisten komen bij je thuis om de situatie te inventariseren en om te kijken of je wensen realiseerbaar zijn. Vervolgens begeleiden ze het volledige proces van plaatsing van de jacuzzi.