Source Promo
Image default
Eten en drinken

Hier kunt u hapjes bestellen en uw feest organiseren in Roosendaal

Wilt u een feest of evenement organiseren en er hapjes bij bestellen in Roosendaal? Dan biedt Black Horse u de beste optie. Dit is een zalencomplex met een totale capaciteit van 500 personen, verdeeld over drie zalen. De zalen zijn voorzien van airconditioning en een geluidsinstallatie. Ze hebben verschillende arrangementen om het feest tot een succes te brengen. U kunt er ook terecht voor maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld hapjes bestellen bij het feest in Roosendaal? Dan kunt u in gesprek gaan met de chefkok, die uw gasten zeker zal verrassen. Zoekt u een locatie om te dineren met vrienden en familie in Roosendaal? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Ze hebben ruimte om met groepen vanaf 10 personen te dineren in Roosendaal.

Exclusief dineren met een kleine groep in Roosendaal

Met een kleine groep kunt u hier exclusief dineren. De chefkok bereidt heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten voor u en uw vrienden of familie. Wilt u liever genieten van lekkere amuses? Ook dat kan hier. Het is maar net wat u wilt. Wilt u na het diner de dansvloer op? Of wilt u nog even naborrelen? Dat kan zeker. U kunt dan ook meteen wat hapjes bestellen bij dit zalencomplex in Roosendaal. Zo is de avond helemaal compleet. Het personeel ontzorgt u compleet. U hoeft nergens meer over na te denken tijdens de avond zelf. Heeft u speciale wensen? Dan bespreekt u dit vooraf.

Reserveer direct een of meerdere zalen

Of u nu lekker wilt dineren of lekkere hapjes wilt bestellen voor het feest dat u hier organiseert in Roosendaal, Black Horse staat voor u klaar. Reserveer direct een of meerdere zalen, afhankelijk van de groepsgrootte. Komt u er niet helemaal uit of wilt u meer informatie over de hapjes, het diner of de andere mogelijkheden? Neem dan zeker eens contact met ze op. Ze helpen u altijd verder en bieden maatwerk waar dit kan.