Source Promo
Image default
Bedrijven

Een papieren tas met eigen bedrukking; de voordelen!

Het gebruik van plastic tasjes is de afgelopen jaren enorm teruggelopen. Steeds meer mensen realiseren zich namelijk dat deze tasjes een groot probleem vormen voor het milieu. Papieren tasjes zijn een goed alternatief, en nog beter wordt het als deze bedrukt kunnen worden met een eigen ontwerp. In dit artikel zullen we de voordelen van een bedrukte tas van papier bespreken.

Duurzaamheid voorop

Een papieren tas van VerpakkingenXL is veel beter voor het milieu dan een plastic tasje. Dat komt omdat papier een natuurlijk product is dat snel afbreekt in de natuur. Een plastic tasje doet er daarentegen honderden jaren over om af te breken, wat heel slecht is voor het milieu. Ook is het maken van papier minder schadelijk voor het milieu dan het maken van plastic. Kies daarom voor een papieren tas en draag bij aan een schonere wereld!

Eigen ontwerp

Een super handig voordeel van een papieren tas met eigen bedrukking is dat je deze helemaal kunt ontwerpen zoals jij dat wilt. Hoe cool zou het zijn als jouw klanten rondlopen met tasjes waar jouw logo of een speciale boodschap op staat? Zo kunnen jouw klanten niet alleen hun spullen gemakkelijk dragen, maar zorg je ook nog eens voor extra bekendheid voor jouw bedrijf. Zo maak je pas echt indruk!

Herbruikbaar

Daarnaast is een papieren tas niet alleen beter voor het milieu dan een plastic tasje, maar je kunt hem ook meerdere keren gebruiken. Hij is namelijk sterker dan een plastic tasje en gaat dus veel langer mee. Als je jouw eigen tasjes bedrukt, dan vinden jouw klanten het extra leuk om deze vaker te gebruiken. Zo wordt jouw logo of boodschap nog vaker gezien door anderen. Dubbel zo goed dus!

Geschikt voor verschillende doeleinden

Je kunt een papieren tas met jouw eigen ontwerp voor heel veel dingen gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld uitdelen op evenementen of beurzen, of in jouw winkel aan klanten geven. Maar ook voor het versturen van producten via de post zijn deze tasjes heel handig. Als je jouw eigen logo of boodschap erop laat drukken, ziet het er super professioneel uit voor jouw bedrijf. Zo maak je echt een goede indruk op jouw klanten!

Goedkoper dan je denkt

Tot slot is een papieren tas met jouw eigen ontwerp ook nog eens voordeliger dan je denkt. Als je deze tasjes in grote aantallen bestelt, kun je namelijk veel geld besparen. En omdat je deze tasjes meerdere keren kunt gebruiken, verdien je jouw investering op de lange termijn terug. Zo ben je niet alleen goed bezig voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee!