Source Promo
Image default
Wijn

Geniet gewoon thuis van de beste wijnen met een wijnabonnement

U wilt als wijnliefhebber natuurlijk altijd de beste wijnen in huis hebben. Bij Wijnhuis Oktober heeft men gelukkig altijd de beste wijnen in huis. De wijnkenners hier bevelen u altijd de beste wijnen aan. U geniet er altijd van met een wijnabonnement met de beste wijnen. In het pakket zitten altijd de beste wijnen, die passen bij uw smaak. Hier zitten zowel lekkere witte, rode als roséwijnen in. Kies een abonnement dat bij u past en laat steeds een wijnpakket met de beste wijnen bezorgen. Zo geniet iedereen gewoon thuis van de beste wijnen ter wereld.

Kies een wijnabonnement met wijnen die u lekker vindt

Wijnhuis Oktober uit Breda, in Noord-Brabant, heeft drie opties als u een wijnabonnement wilt afsluiten. Kies voor wijnabonnement met drie flessen als u niet zoveel wijn drinkt, of ga voor een abonnement met steeds zes flessen als u regelmatig geniet van een wijntje. Daarnaast kunnen de echte wijnliefhebbers genieten van een abonnement met 12 flessen. Kies vervolgens of u een wijnpakket per maand of per kwartaal wilt ontvangen. Als u kiest voor een kwartaalabonnement, dan ontvangt u uw wijnpakket in maart, juni, september en december. In het pakket zitten er altijd seizoenswijnen, zodat u bij zowel zomerse als winterse gerechten de juiste wijn kunt serveren.

Organiseer een gezellige wijnproeverij bij u thuis

Wilt u samen met vrienden of familie de nieuwste en beste wijnen ontdekken? Organiseer dan in samenwerking met Wijnhuis Oktober een wijnproeverij bij u thuis. Zo kletst u met vrienden gezellig een avondje bij onder het genot van de beste wijnen. Het is nog leerzaam ook, want in de doos met flessen wijn zit ook informatie over iedere wijn. Wilt u een wijnabonnement afsluiten of een wijnproeverij bij u thuis organiseren? Bij Wijnhuis Oktober kan het allemaal. De wijnkenners adviseren u graag over de beste wijnen.