Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Een House doctor lamp, een Urban Cotton wandkleed én handige woonaccessoires voor dagelijks gemak!

De weekendboodschappen zijn in huis. De was is gedaan. De bedden zijn opgemaakt. Even een verfrissend glaasje limonade tussendoor, daar ben je wel aan toe! Maar waar staat die fles siroop ook al weer? En die kan, waar heb ik die opgeborgen? Herkenbaar? Wat zou je zeggen van een limonadetap met standaard. Je vult ‘m ’s morgens en iedereen kan de rest van de dag limo pakken wanneer hij / zij wil. Op Deens.nl kun je een 19,5 bij 30,7 cm tap kopen van het merk Madam Stolz. Er gaat maar liefst 8 liter in, dus ook meer dan genoeg voor de vriendjes en vriendinnetjes van de kids. Misschien wil je er wel een paar vrolijke glazen of bekers bij? Op Deens.nl is de keuze verrassend groot en veelzijdig. Wij zijn helemaal weg van de email sprinkle mokken van HAY. Ze zijn er in zwart en blauw. MAROC drinkglazen van Nordal – leverbaar in roze, lichtgroen en bruin/grijs – worden met de hand gemaakt. Ze zijn 9 bij 8 cm.

We wijzen je erop dat Deens ook meubels zoals een Scandinavische eettafel en een retro lounge fauteuil verkoopt. Een categorie die we aanvullend willen tippen is: bad textiel. We geven een beschrijving van washandjes, een mat en een douchegordijn.

Nordal linnen washandjes zijn duurzaam en zacht; bovendien zien ze er mooi uit. Wist je dat linnen zachter wordt naarmate je het meer gebruikt? Nordal washandjes hebben de kleuren grijs en naturel.

Van het Bungalow label worden op Deens.nl veel badmatten verkocht. Met name de Chindi van 60 bij 90 cm is populair. Qua kleur kun je kiezen voor groen, oranje, donkergrijs, rood of lichtgrijs. De rode en oranje versie is er overigens ook in de maat 70 bij 130 cm. De matten zijn gemaakt van 100% katoen (je kunt ze in de wasmachine wassen). De Chindi houdt je voeten gegarandeerd nat en droog!

Als het om douchegordijnen gaat, is ferm LIVING een uitstekende naam. Een ruitmotief, strepen of effen: wat heeft jouw voorkeur? Welke het ook wordt, je zult lang plezier hebben van het Chambray (een fijne denimachtige stof) gordijn. Aan de douchezijde zit een waterdicht acryl laagje.

https://www.deens.nl