Source Promo
Image default
Auto's en Motoren

Examenvrees? Met 123-theorie slaag jij zeker voor het theorie examen!

Heb jij faalangst? Of last van hevige examenvrees? Of vind je het moeilijk om zelf door dikke theorieboeken heen te komen? Of wil je gewoon op een simpele en snelle manier kunnen slagen voor het auto theorie examen van het CBR?

Wij, van 123-theorie, hebben dan de geniale oplossing voor je! Volg bij ons een eendaagse theoriecursus, waarbij je scholing krijgt en examen gaat doen op dezelfde dag. De cursussen die wij aanbieden worden door het hele land gegeven. Ben je op zoek naar een aanbieder voor een cursus theorie in 1 dag in Amsterdam? Die hebben wij! En ook in steden als Rotterdam, Breda, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Goes en Groningen bieden wij onze cursus aan. Check onze site om te zien in welke plaatsen je onze snelcursus allemaal kunt volgen.

Je zal je vast afvragen of onze cursus echt werkt, want theorie aanleren en examen maken op dezelfde dag klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Hier hebben we 1 antwoord op: onze cursus werkt echt! Bij onze theoriecursus krijg je les van een docent die praktijkgericht lesgeeft en zelf veel praktijk ervaring heeft. De manier van lesgeven is zeer relaxed, alles wordt op een rustige manier uitgelegd. We leren niet uit boeken maar juist klassikaal, met praktijkvoorbeelden en oefen examens. Je leert van elkaar en met elkaar. Heb je bepaalde dingen die je maar lastig vindt om te onthouden? Geen zorgen! Daar heeft de docent iets voor, namelijk makkelijke trucjes en ezelsbruggetjes zodat je het vervolgens zeker weten zal onthouden! Als alle lesstof goed is aangeleerd en vooral nog lekker vers in je hoofd zit ga je examen maken. Je weet dus alles nog zeer goed en kan dus knallen tijdens het examen!

Je hoeft je alleen in te schrijven, wij regelen de rest

Wil jij ook je theorie examen in 1 dag halen? Schrijf je dan meteen bij ons in! Het cursusmateriaal, drankjes, de lunch, je reservering bij het CBR en het vervoer naar de examen locatie zit bij de prijs inbegrepen. Pak je kans en slaag ook binnen 1 dag!

https://www.123-theorie.nl/