Source Promo
Image default
Aanbiedingen

Er zijn tegenwoordig 4 grote merken die bezig zijn met Smartwatches in Nederland

Samsung, Sony en LG introduceerden als eerste smartwatches op de wereldmarkt. Later zette Apple de eerste stap in de smartwatch-industrie met iWatch en werd het niet verrassend de toonaangevende producent van disruptieve slimme horloges. Fitbit, Fossil en Guess kozen ervoor om ook deel te nemen aan het Android Wear-project. Bijgevolg zijn de volgende 10 topmerken die de wereldwijde smartwatch-markt domineren, volgens de marktonderzoeksexperts van Technavio.

1) Apple

Na de succesvolle lancering van Apple smart Watch in 2015 en met regelmatige upgrades, is het duidelijk dat Apple op het gebied van zijn spel op een manier is als geen ander. Het geheim ligt in hun productlijn en ontwerpnormen. Met de introductie van een reeks smartwatches, waaronder Hermes, Nike + en series 1 en 2, bieden Apple-horloges een hele reeks aantrekkelijke functies als onderdeel van hun aanbod.

2) Samsung Group

Samsung is niet alleen een populaire naam in de productie van mobiele telefoons en vergelijkbare technologieën, maar het heeft ook een gevarieerde zakelijke portefeuille met geavanceerde halfgeleiders, petrochemicaliën, fabrieken, wolkenkrabbers, naast mode en financien. Het bedrijf is een toonaangevend wereldwijd merk in elektronische productie en digitale media. Samsung biedt een verscheidenheid aan producten als slimme draagbare apparaten binnen zijn Gear-portfolio, waaronder de slimme horloges Gear, Gear 2 Neo, Gear 2, Gear Fit en Gear S.

3) Lenovo Group

Het Chinese multinationale bedrijf, de Lenovo-groep, heeft zijn activiteiten wereldwijd uitgebreid met zijn hoofdkantoren in Beijing, China en Morrisville, VS. Met zijn bestaan ​​in meer dan 160 landen heeft het bedrijf een groot klantenbestand en een uitgebreide productportfolio. Het slimme draagbare product van Lenovo, gepresenteerd als Moto 360 Sport, biedt een hele reeks specificaties, zoals wifi-connectiviteit, Android Wear OS, inclusief hartslagsensoren en dubbele digitale microfoons.

4) Garmin

Garmin ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt samen met haar dochterondernemingen; draagbare, polsgebaseerde en GPS-producten met vaste bevestiging, samen met navigatie- en communicatieproducten wereldwijd. Enkele van de slimme horloges die het bedrijf aanbiedt, zijn Fenix ​​5, Vivoactive HR, Fenix ​​Chronos, Forerunner 35, Vivomove, Forerunner 735XT en Fenix ​​3 Sapphire.

https://www.iiav.nl/smartwatch/samsung/