Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Ruimtebesparende en energiezuinige schuifpuien

Voor de mooiste, kwalitatieve schuifpuien bent u bij Schipper Ede zeker aan het juiste adres. Wij zijn dé expert als het gaat om het ontwerp en de montage van de schuifpuien op locatie. Onze schuifpuien zijn dan ook absoluut een aanwinst voor uw woning. Ze besparen namelijk veel ruimte, doordat de deuren open en dicht schuiven. Daarnaast zijn onze puien goede warmte- en geluidsisolatoren. Zo bespaart u veel energie. Uiteraard is deze verbinding van binnen naar buiten een prachtige overgang. Er ontstaat een grote opening, waardoor de woning met de tuin in contact staat en alles één geheel lijkt. Ook krijgt het zonlicht veel meer kans om uw huis binnen te dringen en te zorgen voor een warme sfeer. 

Wat onderscheidt de schuifpuien van Schipper Ede van de rest?

Een schuifpui die zowel ruimtebesparend als energiezuinig is, wil toch niemand aan zijn neus voorbij laten gaan. Dankzij de ervaren monteurs van Schipper Ede hoeft dat ook niet. Dankzij de jarenlange ervaring weten wij voor iedere klant, dus ook voor u het beste eindresultaat af te leveren. Met iedere uitdaging gaan wij de strijd aan en weten wij een passende oplossing te vinden. Bovendien staan wij voor snelheid en gemak. Binnen één dag staat de pui op z´n plaats, keurig afgewerkt. U hoeft zich nergens druk om te maken, want dat doen de vakkundige monteurs. Wat wilt u nog meer? Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van uw gloednieuwe schuifpui na een drukke dag en heerlijk naar buiten kijken en genieten van de zon. Bovendien heeft u achteraf geen rompslomp meer en onverwachte kosten. Schipper Ede staat niet voor niets voor het ontzorgen van de klant. 

Kwaliteit en jarenlang gebruiksgemak

Schipper Ede is een echt familiebedrijf en al sinds 1959 succesvol als het gaat om het creëren, ontwerpen en monteren van hoogkwalitatieve schuifpuien. Bij ons krijgt u gegarandeerd kwaliteit en jarenlang gebruiksgemak. Neem dus snel contact met ons op en bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u vrijblijvend van advies te voorzien. Wij staan u graag bij met raad en daad, zodat u tevreden naar huis gaat met een schuifpui op maat!