Source Promo
Image default
Eten en drinken

Eerlijk verhandelde exclusieve koffiebonen

Als koffieliefhebber word je er vroeg of laat mee geconfronteerd: de verhandeling van exclusieve koffiebonen verloopt vaak op een oneerlijke manier. Veel koffieboeren worden niet marktconform uitbetaald. Multinationals zouden tot wel 98% van de winsten opstrijken. Ga dus op zoek naar een verdeler die een oog heeft op eerlijke handel. Een ander trucje dat je hierbij kunt gebruiken, is het volgende: let op de labels die op de koffie staan. Het ‘specialty coffee’ label geeft namelijk aan dat de koffie eerlijk verhandeld werd. Lees snel verder en ontdek nog meer over specialty coffee.

Geniet met een gerust hart van specialty coffee

Specialty coffee is een label dat enkel toegereikt wordt door Specialty Coffee Assocation, een non-profit organisatie voor koffieprofessionals wereldwijd. Het is een label waar veel waarde aan vasthangt. Het wordt namelijk enkel gegeven aan koffies van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast heeft de Specialty Coffee Assocation ook oog voor het hele productieproces. De koffie dient eerlijk verhandeld te zijn alvorens ze in aanmerking komen voor het specialty-coffee-label. Nu rijst de volgende vraag uiteraard: waar kun je specialty coffees kopen? In de volgende paragraaf zetten we uiteen hoe je met zekerheid eerlijk verhandelde exclusieve koffiebonen kunt kopen en bespreken we hoe een specialist als Grounded koffie te werk gaat.

Koop je specialty coffee bij een topspecialist

Wanneer je koffie koopt een koffiespecialist zoals Grounded koffie uit Rotterdam in Nederland, kan je raad vragen om met zekerheid eerlijk verhandelde koffie te kopen. Het is misschien niet meteen duidelijk of een koffie nu behoort bij de specialty coffees of niet. Dat is geen probleem als je gaat shoppen bij Grounded koffie uit Rotterdam in Nederland. Je kan je daar namelijk gericht advies krijgen. Zo koop je dus niet alleen eerlijke koffie, maar vind je ook een smaak die perfect bij je past. Laat je dus zeker begeleiden bij de aankoop van exclusieve koffiebonen.

https://groundedcoffee.nl/?lang=nl