Source Promo
Image default
Dienstverlening

Een RVS naambord is bestand tegen het Nederlandse klimaat

Zoekt u een mooie naamplaat die ijzersterk is en bestand is tegen het Nederlandse klimaat? Dan kunt u het beste gaan voor een RVS naambord. RVS is een ijzersterk staal dat niet roest en tegen hitte, kou en nattigheid kan. Bijkomend voordeel van een Roest Vrij Staal naambord is dat het weinig onderhoud vraagt. Van dit naambord heeft u jarenlang plezier.

Mooie en ongelofelijk veel verschillende RVS naamborden zijn bij ons, de Naambordenspecialist, te bestellen. Wij hebben een handige online shop met een eenvoudig bestelproces. Onze collectie bevat naamborden van RVS met- en zonder huisnummer. Wilt u alleen een RVS bordje met een huisnummer erop? Ook die hebben wij op voorraad.

Een veelzijdig naambord

Met de RVS naamborden kunt u alle kanten op. Zo hebben we rechte strakke bordjes, gebogen bordjes, borden gecombineerd met een ander materiaal (zoals steen of plexiglas), allemaal van klein tot groot. Wilt u een klein RVS naamplaatje, bijvoorbeeld voor op uw brievenbus, op kantoor of bij een flat? Bekijk dan onze categorie ‘kleine RVS naamplaatjes’. De naamplaatjes worden geleverd met zelfklevend tape, u kunt het dus eenvoudig zelf bevestigen.

De grotere naamborden worden geleverd met schroefjes. Tijdens het bestellen van uw naambord kunt u aangeven hoe u de tekst ingedeeld wilt hebben, welk lettertype u wenst en met welke methode de tekst op het naambord aangebracht moet worden. U kunt hierbij kiezen voor het laseren, graveren, beletteren of uitsnijden van de tekst.

Kent u iemand die net verhuist is? Doe een RVS naambord cadeau! Een super origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Vindt u het idee erg leuk maar vindt u het lastig om een naambord voor iemand anders te ontwerpen? Dan kunt u ervoor kiezen om een cadeaubon van ons te geven, zodat het naambord zelf uitgekozen kan worden.

Originele borden

Naast allerlei soorten naamborden en huisnummerborden hebben wij nog andere originele borden in onze collectie. Wat dacht u van een straatnaambord? Of een hartenwens bordje? Of een mooie plaat met de afbeelding van uw huisdier?

Neem zeker eens een kijkje in onze webshop en laat u verassen door ons aanbod!

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/

Gerelateerde artikelen

Geef ouderen een veilig gevoel met eenvoudige technologie

Laat schade aan uw dak snel repareren door een specialist

Tips om beter te leren