Source Promo
Image default
Hobby en vrije tijd

Een kleine rubberboot voor romantische dagjes op het water

Verlangen u en uw partner naar romantische dagen en avonden op het water, maar heeft u zelf geen boot? U hoeft geen tienduizenden euro’s uit te geven om te kunnen genieten van het comfort van een eigen boot. Bij Alblas Watersport in Sliedrecht kunt u een kleine rubberboot kopen van uitstekende kwaliteit. Dankzij de stevige buitenkant van gecoat aluminium gaat de boot lang mee. Dat is nog eens wat anders dan zo’n goedkoop bootje uit de strandwinkel.

De ideale rubberboot voor twee

Bij deze zaak heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen van de ZAR Mini. Als u met zijn tweeën bent, heeft u keuze genoeg. Dan hoeft u geen ruime rubberboot te kopen met veel zitplaats. Met een klein rubberbootje trekt u wanneer u wilt het water op om daar samen een middagje of avond door te brengen. Zelfs in de kleinste boot in het online aanbod van deze professionals heeft u genoeg ruimte om comfortabel te zitten én een hapje en een drankje mee te nemen, bijvoorbeeld in een koelbox. Heerlijk rustig op het water drijven terwijl u en uw partner genieten van een picknick: beter kan niet! Iedere kleine rubberboot van deze aanbieder heeft de ruimte om er een motor achter te hangen. Zo vaart u sneller rond en hoeft u niet te roeien en te zweten om op een prachtig plekje uit te komen. Klinkt dit als een droom voor u? Dan kunt u gerust de zaak bezoeken om een model naar uw wens uit te kiezen.

Bestel uw eigen boot

Wilt u bij lekker weer het water op kunnen wanneer u wilt? Dan kunt u een kleine rubberboot kopen bij Alblas Watersport. In hun assortiment vindt u gegarandeerd een exemplaar dat aan uw wensen voldoet. Bekijk het aanbod op www.alblaswatersport.nl en haal uw eigen rubberen boot in huis.