Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Een HP Pagewide printer was precies wat ik zocht

Ik wilde graag een HP Pagewide printer aanschaffen voor mijn bedrijf. De reden hiervoor was dat ik veel andere machines heb staan, maar nog geen soort machine die grote formaten kan uitprinten in één keer. Ik merkte zelf dat ik daar steeds meer behoefte aan had. Bovendien wilden mijn klanten dat ook steeds meer en meer. Daarom werd het tijd om een goede printer hiervoor aan te schaffen.

HP Pagewide printer is een gewild prodcut

Ik had goed gekeken naar allerlei verschillende soorten printers, maar de HP Pagewide printer kwam als beste uit de test bij vele review websites. Daarom besloot ik dat ik deze in het echt wilden zien en daarna wilden kopen. Maar blijkbaar is dit een gewild product, want vele mensen waren mij voor en voorraden bij andere bedrijven waren op. Dus met pijn en moeite heb ik gezocht naar bedrijven die nog wel een HP Pagewide printer hadden staan, alleen bij bijna iedereen had ik pech. Totdat ik eindelijk bij een bedrijf kwam die ze wel hadden. Dit bedrijf was Repromat en ik kon daar gerust een keer langskomen om te kijken naar de showroom. Dit leek voor mij de ideale kans om de machine in het echt te zien en hem meteen te testen.

Repromat en zijn diensten

Ik kwam aan bij de showroom en kon meteen gaan kijken bij de printer. Hij was veel groter dan ik had verwacht, maar zag er nog steeds goed uit! Ik heb hem ook nog kunnen uittesten en hij was super snel. Daar ter plekke heb ik de printer besteld en zou hij over een paar werkdagen naar mij toe komen. De service die Repromat aanbood was erg goed. Ze kwamen op tijd de printer brengen en hebben deze ook geheel voor mij aangesloten. Maar daarna was er iets aan de hand dat ik niet kon fixen. Gelukkig wisten zij wel wat het probleem was en hebben dit voor mij opgelost, zonder extra kosten te vragen. Dat vind ik nou goede service.

Meer weten over Repromat? Bekijk dan gerust eens de website van Repromat of neem een kijkje in hun showroom.