Source Promo
Image default
Auto's en Motoren

Een ervaren en professionele motorrijschool in Almere

Heeft je altijd al leuk geleken om motor te rijden? Dan helpt Verkeersschool RUUD je graag verder! Deze motorrijschool is gevestigd in Almere en biedt motorrijlessen op maat aan. Hun ervaren en gecertificeerde instructeurs leren jou alle rijvaardigheden die je moet weten en zorgen dat je na het behalen van je motorrijbewijs veilig de weg op kunt. Door de jarenlange ervaring van deze rijschool ben je verzekerd van kwaliteit. Ze hebben een zeer hoog slagingspercentage en werken uitsluitend met KNMV-gediplomeerde instructeurs die je altijd op de motor volgen. Daarnaast gebruiken ze tijdens de lessen nieuwe motoren met ABS en handvatverwarming.

Voor welk lespakket kies jij?

Wanneer je lessen gaat volgen bij deze motorrijschool in Almere, heb je de keuze uit verschillende lespakketten. Zo kun je kiezen voor een pakket van 8 uur, 17 uur, 40 uur en 50 uur. De lespakketten van 40 uur en 50 uur zijn inclusief TTT en het examen. Welk pakket nu het best past bij jouw situatie, is afhankelijk van je wensen. Hier adviseren de specialisten van Verkeersschool RUUD je graag over. Je kunt dus zelf kiezen welk lespakket je afneemt en hoeveel lessen je per week gaat volgen. Zo kun je dit gemakkelijk inplannen in jouw schema.

Neem contact op voor meer informatie

Voor meer informatie over het volgen van motorrijlessen of het behalen van je rijbewijs, kun je altijd contact opnemen met deze motorrijschool in Almere. Je vindt de contactgegevens op hun website. Zij vertellen je graag meer over hun lespakketten en manier van lesgeven. Ook denken ze met je mee over de meest passende lessen voor jou. Wil je voordat je je inschrijft en een pakket afneemt, eerst eens een les uitproberen? Dat is mogelijk bij deze rijschool. Vraag hiervoor een proefles aan en ervaar zelf wat het volgen van een motorrijles bij Verkeersschool RUUD precies inhoudt.

https://verkeersschoolruud.nl/