Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Detacheringsbureau Haldu Groep

Ben je op zoek naar een baan, maar vind je dit moeilijk om te vinden? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Haldu groep. Haldu is de bruggenbouwer tussen werknemers en werkgevers. Ze zorgen dat werknemers aan de slag kunnen bij de beste werkgevers. Haldu is actief in de wereld van bouw, techniek en automotive. Ze zijn 100% gecertificeerd, je krijgt 100% begeleiding en ze zijn 100% eerlijk en persoonlijk.

Bouw en automotive

Bij Haldu ben je aan het goede adres voor verschillende vakgebieden. Zo kun je kiezen voor vacatures in de afbouw, de automotive, de bouw, de industriebouw, de techniek en de utiliteitsbouw. Zo zit er altijd wel iets tussen wat past bij jouw vakgebied en specialisatie. Er zijn altijd verschillende vacatures waar je op kunt reageren, maar je kunt ook een open sollicitatie invullen. Als je dit doet, dan kunnen jouw kwaliteiten altijd gematched worden met één van de vacatures.

Persoonlijke ontwikkeling

Daarnaast blijf je je bij Haldu Groep altijd jezelf ontwikkelen. Er is namelijk altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door persoonlijke begeleiding kun je altijd bezig met het navolgen van jouw ambities. Hiervoor krijg je een eigen werkcoach, waardoor de lijntjes tussen jou als werknemer en de organisatie kort blijven. Dit bevordert de tevredenheid op de werkvloer, en ook meteen jouw tevredenheid!

Werken bij Haldu Groep?

Om de beste werknemers met de beste werkgevers te koppelen, zijn ze bij Haldu Groep continu bezig met werving en selectie. Dit namelijk onderdeel van het personeelsbeleid. Daarnaast richt Haldu zich niet alleen op de nationale markt, maar ook op de internationale markt. In Europese landen wordt er gekeken naar vacatures, om zoveel mogelijk vacatures in de branche te kunnen vervullen. Wil jij aan de slag bij één van de vacatures van Haldu? Neem dan snel een kijkje op de website! Er staan altijd verscheidene vacatures op, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat past bij jouw voorkeuren en wensen.

https://www.haldugroep.nl/