Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Creëer een bijzonder interieur met mozaiek matjes

Lang gelegen zag je mozaïek tegels alleen in het interieur van mensen van adel. Nu is het voor iedereen beschikbaar en voor elk budget. De schitterende tegels zijn een echte blikvanger en het wordt nog altijd gezien als een kunstvorm. Mensen denken vaak dat mozaiek matjes alleen voor wanden en vloeren geschikt zijn. Niets is minder waar. Heb je een oud tafeltje op zolder staan dat je toch niet meer gebruikt? Koop mozaiekmatjes en plak ze op het tafelblad. Zo creëer je door middel van deze matjes van mozaïek een moderne eyecatcher voor je woonkamer. Of gebruik ze om een fotolijstje om te toveren tot een bijzonder item voor je kantoor.

Gebruik van mozaïek matjes in je tuin

Waarschijnlijk heb je er nog niet aan gedacht, maar mozaïek matjes zien er magisch uit in je tuin. Zodra het eerste zonlicht op je schitterende glanzende tegels valt, zal het licht op bijzondere wijze weerkaatsen. Maar je hoeft hiervoor natuurlijk niet meteen je hele tuin te verbouwen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schilderij van tegeltjes met een zelfgemaakt patroon op één van je buitenmuren? (Felle) kleuren geven een moderne uitstraling aan je tuin, maar niet iedereen wilt dit. Kies voor matte mozaïek matjes in neutrale kleuren voor een natuurlijke uitstraling. Gebruik ze bijvoorbeeld als tuinpad of langs je borders.

  

In welke kamers kunnen mozaiek matjes gebruikt worden?

Waar je maar wilt! De meeste mensen zullen ze gebruiken in hun badkamer of keuken. Maar wil je voor een echt unieke woning gaan, gebruik ze dan in minder voor de hand liggende ruimtes zoals je woonkamer of hal. Of plak de mozaiek matjes boven je open haard. Je kan het zo gek niet bedenken of je kunt ze er voor gebruiken.

 

https://www.topmozaiek24.nl/