Source Promo
Image default
Electronica en Computers

Creatief achter de laptop

Als je onverwachts meer thuis zit en daardoor meer vrije tijd hebt kun je ervoor kiezen iets creatiefs te gaan doen. Er zijn talloze creatieve hobby’s waarin je al je creativiteit kwijt kunt. Hou je niet van veel rotzooi in huis dan is het een idee om digitaal creatief te zijn!

 

Creatiever werken door Adobe licentie te kopen

Als je erover nadenkt heeft het heel veel voordelen om digitaal je creatieve geest los te laten. Een van de grootste voordelen is dat je nooit te weinig tekenruimte hebt. Had je toch wat meer witruimte gewild? Geen probleem! Gewoon even uitzoomen en je hebt weer zeeën aan witruimte. Een adobe licentie kopen wordt het meest aangeraden, omdat het adobe pakket alle creatieve programma’s bevat en je zo alles in een keer hebt. Ook verliest je tekening geen kwaliteit als er wordt uitgezoomd, waardoor je zo groot of klein kunt beginnen als je zelf wilt. Ook hoef je niet meer bang te zijn om foutjes te maken. Want gummen is digitaal ook echt gummen, geen wazige vlekken meer op papier. En heb je een streep helemaal fout gezet dan kun je met één druk op de knop gewoon terugspoelen, dat kan op papier niet. Nog een handig trucje is dat je met verschillende lagen kunt werken. Zo houd je meer overzicht en kun je alles perfect passen en meten.

 

Office 2019 kopen voor bloggen

Is het schrijven van blogs je grootste passie? Of droom je al lang over een eigen blog? Dan is dit je kans! Door office 2019 te kopen wordt het typen van lappen tekst makkelijker dan ooit. Het maakt niet uit welk besturingssysteem je laptop heeft. Windows of Mac, Office 2019 werkt op elke laptop. De reden dat veel mensen Office 2019 niet meer kunnen wegdenken is omdat het altijd te gebruiken is. Je hoeft niet verbonden te zijn met het internet om documenten te openen, wijzigen of opslaan. Naast dat Word ideaal is voor het schrijven van blogs, is Excel weer heel handig voor het bijhouden van een tijdsplanning.

https://web-wings.nl/