Bubbelplastic kopen kan voor verschil maken

Voordat je daadwerkelijk al je tijd bezig kan zijn met je eigen webshop moeten er nog veel dingen gebeuren die je niet allemaal van tevoren had bedacht. De prijzen van het betalen van een webshop, de regelgeving moet je aan denken en ga zo maar door. Het belangrijkste aspect bij een eigen webshop heeft natuurlijk ook veel te maken met de manieren waarop je alles verstuurt. Bij fragiele producten kan dit nogal pittig zijn om ervoor te zorgen dat alles veilig aankomt. De oplossing voor dit probleem is bubbelplastic kopen, waardoor de valbescherming en stootbescherming alleen maar toeneemt. In deze blog leggen we kort de focus op twee tips waaraan je moet denken op het moment van bubbelplastic kopen.

Bubbelplastic en de voordelen

Een fijn bijkomend voordeel bij bubbelplastic kopen is dat je geen extra investeringen hoeft te doen in het verpakken van deze producten. Doordat er bubbels te vinden zijn aan alle kanten worden de producten 360 graden beschermd. Wel is het afhankelijk van het gewicht van de producten die je verkoopt.  

Denk niet te makkelijk over bubbelplastic

De materiaalkeuze in het verzendkeuze is belangrijker dan je denkt. Als je minder geld gaat uitgeven aan de kwaliteit van bubbelplastic is de kans best wel hoog dat het alsnog mis kan gaan tijdens het transport. Mocht dit continu fout blijven gaan dan kost dit uiteindelijk nog meer geld dan wanneer je van tevoren al meteen kiest voor een sterk materiaal.

https://verpakgigant.nl/bubbel-enveloppen/