Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Behandeling van Migraine

Opeens uit het niets heftige hoofdpijn. Uw hoofd klopt en u bent misselijk. Dan kan het dat u last heeft van migraine. Migraine is een heftige hoofdpijn die komt in een zogenoemde: ‘migraineaanval’. Wanneer deze migraineaanval u overkomt kunt u last krijgen van hoofdpijn en misselijkheid dat soms leidt tot overgeven. Er zijn vele vormen van migraine en daarom ook veel verschillende symptomen. Daarnaast verschilt het enorm per persoon hoelang een migraineaanval duurt. Dit kan variëren van een paar uur tot een paar dagen. Meestal duurt een aanval maximaal een dag.

Migraine heeft vele oorzaken. In de meeste gevallen is migraine erfelijk, in deze gevallen heeft u vader/moeder of grootouders deze migraine dus ook gehad. Factoren zoals stress en vermoeidheid kunnen ervoor zorgen dat er een migraineaanval ontstaat. Het vermijden van deze factoren beïnvloedt vaak niet de migraineaanvallen. Veel patiënten zeggen zelf dat hun voedsel gebruik grote invloed heeft op de aanvallen, dit is helaas nog niet wetenschappelijk bewezen.

Migraine is erg vervelend en kan gevolgen hebben voor uw gemoedstoestand. Een behandeling voor migraine zou daarom voor vele mensen erg fijn zijn. Behandeling migraine kan op verschillende manieren.

Botox tegen migraine: Een goedgekeurde behandeling is tegenwoordig Botox. Dit lijkt een vreemde oplossing, maar het helpt wel degelijk. Een oorzaak bij migraine is namelijk het onnodig aanspannen van spieren, met behulp van Botox kunnen deze spieren zich weer ontspannen. De Botox kan gebruikt worden in verschillende delen van het lichaam.

Ten eerste het voorhoofd: De botox verslapt de voorhoofdspieren. Dit leidt tot minder spanning in het hoofd, de nek en de schouders.

Ten tweede Nek en achterhoofd: Deze injecties zijn vooral effectief wanneer de pijn uit de nek naar het hoofd stijgt.

Als laatste de slapen van het hoofd: Deze injecties worden in enkele gevallen gegeven.

Door de behandeling van Botox nam in de meeste gevallen de frequentie van de migraineaanvallen fors af.

 

http://www.faceland.nl