Source Promo
Image default
Aanbiedingen

Alles schoon met Dettol

Je kunt echt vrijwel alles schoonmaken met Dettol. Het merk ken je ongetwijfeld van de reclames. Het is een merk, dus het is altijd duurder dan een huismerk. Maar je kunt toch besparen door gebruik te maken van een Dettol aanbieding. Zo kun je Dettol producten krijgen voor de prijzen van huismerken. En daar maak je toch lekkerder mee schoon. Wat voor schoonmaakproducten je ook zoekt, met een aanbieding bespaar je op de kosten hiervoor. En dat betekent dat je geld overhoudt voor andere uitgaven, die veel leuker zijn.

Zeep

Dettol is met name bekend van zeep. Je wast met Dettol handzeep je handen altijd goed schoon. Dat vinden we steeds belangrijker. Dettol handzeep is een schuimzeep die verkrijgbaar is in verschillende geuren. Je kiest dus precies wat jij lekker vindt qua geur. Een neutrale vanille, een zoete roos en kers of juist een zachte honinggeur bijvoorbeeld.

Sprays en doekjes

Meer variatie vind je in de sprays en doekjes van Dettol. Daarmee maak je niet jezelf schoon, maar je huis. Speciale sprays voor de badkamer of keuken kun je bijvoorbeeld van Dettol vinden. Of gewoon een allesreiniger. Deze is er zowel in een spray als in doekjes. Vochtige doekjes van Dettol zijn ideaal voor een snelle schoonmaak. Of dat nu voor de tafel, vloer, badkamer, keuken of vensterbank is. De schoonmaakdoekjes zijn overal geschikt voor.