Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Water pret

Water wie houdt er nou niet van? Lekker nat worden, elkaar nat maken, verkoeling zoeken in de zomer maanden, zwemmen, glijbanen etc. Dit zijn allemaal leuke dingen die je doet met water. Waterpret noemen we dit ook wel, maar welke vormen van waterpret zijn er en wat is er allemaal leuk om met water te doen? In deze blog zal ik een aantal voorbeelden van waterpret geven en misschien denk je daarna wel oh dat lijkt me echt leuk! Ik wil dit ook een keer gaan proberen.

Zwembad
We beginnen uiteraard met de bekendste vorm van waterpret en dat is het zwembad. Bij een zwembad kan je lekker in een groot bad met water zwemmen en spelen. Dit is ideaal voor kinderen, zij kunnen hier hun energie lekker kwijt. Vaak heb je bij zwembaden ook nog bubbelbaden, glijbanen en whirlpools. Jezelf vervelen ga je niet. Helaas zijn de zwembaden al wel een tijdje dicht door corona, echter is de kans groot dat ze deze zomer gewoon weer open gaan.

Watergevecht
Nog een vorm van waterpret is een watergevecht. Dit kan je doen door waterballonnen op elkaar te gooien, elkaar nat te spuiten met waterpistolen en ga zo maar door. Dit is ook een zeer leuke vorm van waterpret en  kan je ondanks de corona gewoon doen. Ga lekker met je vriendjes een watergevecht aan en vind zo in de zomer maanden dat extra beetje verkoeling.

Bubbelbad
Een meer ontspannende manier van waterpret is via een bubbelbad. Met een opblaas bubbelbad kan je heerlijk genieten van warm bubbelend water. Een heerlijke manier om lekker te ontspannen, om op te warmen of  om juist af te koelen. Met een bubbelbad opblaasbaar heb je ook geen last dat je bubbelbad in de maanden dat je hem niet gebruikt in de weg staat. Je kan hem namelijk gemakkelijk leeg laten lopen en hem zo opbergen.

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl