Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Waar kan ik bestellen zonder al te veel poes pas?

Als dit een van je eerste bestellingen online is vanuit China dan zijn sites als Banggood, Focalprice, Dinodirect, PriceAngels of BuyinCoins zeker wel de moeite waard. Niettemin er naast deze populaire shops nog andere shops die ook even betrouwbaar zijn en (bijna) allemaal bieden wereldwijd gratis verzending. Buyincoins levert op fantastische wijze snel en gemakkelijk je producten af, ook de klantenservice is om u tegen te zeggen. Het assortiment is relatief beperkt, maar het heeft alle ‘bestsellers’ dat je zoekt in een Chinese webshop. Alle producten worden geleverd in een opvallende zwarte zak. Tmart is een webshop waar je niet veel van verwacht, maar achteraf toch wel geweldig blijkt! De website heeft een groot assortiment aan producten en snelle verzending. Bij bestellingen hoger dan $ 18 krijg je naast verscheping ook nog een cadeau gratis.

Pandawill is een webshop gespecialiseerd in elektronica, voornamelijk Chinese tablets en smartphones. Het heeft een breed scala en wordt meestal competitief gewaardeerde. Alhoewel velen de website goed hebben ervaren zijn er toch wel een paar mensen die niet zulke goede ervaringen hebben met de site. Chinavasion is een andere Chinese Webshop gespecialiseerd in elektronica. Het heeft een samenraapsel van Chinese merken, die je zullen verbazen qua prijs / kwaliteit. Al met al zijn er vele chinese webshops, allemaal hebben zo hun specialiteit. Maar als klant is het nooit te veel gevraagd je goed te laten informeren.

De weg naar succes voor het importeren uit China is geplaveid met gebroken dromen, misplaatst vertrouwen en af en toe een onbetrouwbare leverancier. Succesvol zijn en winstgevend zijn voor zowel de importeur en leverancier niet altijd even gemakkelijk. China is nog steeds de standaardleverancier aan de wereld, en voor het grootste deel kan je een aantal fantastische producten produceren.

https://www.chinesewebshop.net/shein/