Source Promo
Image default
Architectuur

Voordelen van een schuifdak

Als je meer licht en frisse lucht in het huis wil is een schuifdak de perfecte oplossing hiervoor. Een schuifdak is van glas en aluminium waardoor het licht doorlaat. Voor het binnen van frisse lucht hoef je maar op een knop te drukken en het dak schuift terug.

Een schuifdak is tegenwoordig heel goedkoop omdat het produceren ervan veel makkelijker is. Het wordt in de massaproductie geproduceerd en aan groothandels verkocht. De groothandels verkopen het weer op hun beurt aan bedrijven en die verkopen het weer aan de consument. Alleen de kosten voor het monteren van een schuifdak kunnen hoog oplopen bij sommige woningen.

Voordat een schuifdak gemonteerd kan worden moet er natuurlijk eerst een deel van het dak verwijderd worden. Als er gevaarlijke stoffen zoals asbest in het dak zit moet dit op een veilige manier verwijderd worden wat hoge kosten met zich meebrengt. Houdt dus er wel rekening meer dat er kosten bij kunnen komen voor het plaatsen van het schuifdak.

De beste manier om het aan te pakken is om eerst een controle te laten uitvoeren zodat je weet wat het gaat kosten. Zo weet je ook vooraf of er gevaarlijke stoffen in het plafond zitten.

gardendreams.nl/

sunshine-nederland.nl/

serbo.nl/