Source Promo
Image default
Woningen

Vloerisolatie voor bedrijfspanden

Voor bedrijven is vloerisolatie een ideale mogelijkheid om hun pand te verduurzamen. Met name oudere bedrijfspanden, welke voor de jaren ’80 zijn gebouwd, hebben te maken met gebrekkige isolatie. Dit resulteert in tocht en optrekkend vocht, waardoor men binnen bedrijfspanden te maken krijgt met warmteverlies. Dat verlies van warmte moet worden gecompenseerd met extra stookkosten en dus betaalt u onnodig veel geld. Het verduurzamen van uw pand kan op diverse manieren, maar vloerisolatie is daadwerkelijk een methode waarmee u op de lange termijn veel geld kunt besparen. Een isolatiebedrijf, zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. kan dit prima voor u aanbrengen.

Vloerisolatie als onderdeel van het geheel

Voor bedrijven is verduurzamen tegenwoordig een ‘big issue’. Niet alleen isolatie is daarbij van belang, maar bijvoorbeeld ook rekening houden met slimme verlichting of besparen op apparatuur waarmee veel energie wordt verbruikt. Warmteverlies is evenwel één van de grootste problemen bij een bedrijfspand. Zeker wanneer een bedrijfspand groter is, is het vanzelfsprekend dat u warmte van binnen zo goed mogelijk wilt vasthouden. Een isolatiebedrijf zorgt met goede isolatie van de vloer voor warme voeten en een situatie waarin geen koele lucht vanuit de bodem kan opstijgen. Het is vaak een onderdeel van duurzame investeringen die u met uw bedrijf kunt doen. Van de Bunt Isolatietechniek B.V. kan u verder helpen in dit proces. Veel bedrijfspanden beschikken over een kruipruimte welke groot genoeg is om door een isolatiebedrijf de isolatie langs de onderzijde van de vloer aan te brengen. Zo kunt u effectief en efficiënt investeren in de duurzame doelen van uw bedrijf.

Isolatie bij particulieren

Wilt u uw woning isoleren? Ook dan is isolatie van de vloer een aantrekkelijke mogelijkheid, waarmee u het warmteverlies binnenshuis met 15% kunt reduceren. Beschikt u over een woning met kruipruimte, dan kan het isolatiemateriaal veelal langs de onderkant van de vloer worden aangebracht. Gebruikelijke materialen door een isolatiebedrijf bij de isolatie van een vloer zijn PUR schuim, EPS kristallen en speciaal isolatiefolie. Hiermee geeft u een flinke impuls aan de isolatiewaarde van uw woning.