Source Promo
Image default
Bedrijven

Veilig wonen

 Wanneer je ergens gaat wonen zijn er een aantal dingen belangrijk. Veiligheid is er hier een van, zeker als je gaat wonen in Midden- of Zuid-Limburg. Hier is komt criminaliteit nu eenmaal veel voor. Woon je in Roermond, Heerlen of Sittard zul je dit misschien wel eens hebben gemerkt. Een groeiende taak van de inbraak is en blijft inbraak. Voor veel mensen is dit een eng idee, vreemde mensen die ’s avonds laat op je stoep staan en zonder te vragen door je spullen gaan. Natuurlijk zijn hier ook oplossingen voor. De snel groeiende techniek helpt jou in dit geval een handje. Beveiligingscamera’s zijn een goede manier om ogen op je woning te houden, zelfs als er niet bent.

 

Installatie

Het is jammer maar waar, inbraak zal blijven bestaan. Gelukkig ben jij zo verstandig om beveiligingscamera’s te gaan plaatsen. Een paar goede tips in combinatie met deze camera’s zijn bijvoorbeeld dat je niet voor iedereen de deur open moet maken. Verwacht je niemand op donderdagavond, doe dan ook niet zomaar de deur open. Nu is het zo dat je de camera’s hebt, dat betekent dat je zelfs kan zien wie er voor de deur staat. Je kunt door middel van een speciale applicatie op je telefoon op tablet via een paar klikken zien wie er aanbelt of voor de deur staat. Je denkt misschien dat het moeilijk is, maar dat is een beveiligingscamera installeren Sittard niet. Lukt het je niet zelf, dan kun je altijd hulp krijgen van de installateurs. In de installatie krijg je.

 

 

 

Misdaadcijfers

Op Misdaad in Kaart kunt u zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken. Pogingen en inbraken worden getoond. De kaart wordt maandag tot en met vrijdag dagelijks voor 8.30 uur bijgewerkt. Om de privacy van gedupeerden te waarborgen, worden inbraken getoond in stippen op de kaart. De stip, met daarin het aantal inbraken, staat exact in het midden van een viercijferig postcodegebied. De stip komt dus niet overeen met een specifieke woning. Na een klik op het bolletje in een postcodegebied verschijnt een venster. De datum die hierin staat, is de datum waarop de politie kennis nam van de inbraak.

https://www.comfocare.nl/beveiligingscamera-sittard