Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Uw advocaat in Zeist sinds 1974

Schouten-Advocaten is het advocatenkantoor in Zeist, gespecialiseerd in arbeidsrecht, bouwrecht, bestuursrecht, fusies en overnames, handelsrecht, huurrecht, incasso, ondernemingsrecht, onteigening, vastgoedrecht en vervoersrecht. Voor veel bedrijven zijn dit lastige zaken, waar ze wel mee te maken gaan krijgen. Daarom kunnen ondernemers gebruik maken van onze diensten, zo kan de onderneming verder uitgroeien. Omdat wij bij Schouten veel ervaring hebben met verschillende bedrijven en wij zelf ook een familiebedrijf zijn, verstaan wij de kunst niet alleen als advocaat te denken, maar ook als ondernemer. Dit helpt u bij uw zaken!

Procederen

Schouten helpt ondernemingen bij procederen, bedrijfsadvies en onderhandelen. Is uw onderneming bijvoorbeeld gedagvaard of wilt u zelf een procedure starten, dan combineert Schouten de vaardigheden van procesadvocaat met de ervaring in ondernemingszaken. Procederen kost echter enorm veel tijd, dus denk vooraf goed na of u dit traject aan wilt gaan. Een procedure kost zoveel tijd, omdat er aan veel regels moet worden voldaan. Onderdeel daarvan zijn strikte termijnen. Een partij moet zich aan deze termijnen houden. Wordt dat niet gedaan, wordt het processtuk, met daarin uw standpunten en de onderbouwing daarvan, niet meer meegenomen in de procedure. Naast deze termijnen kosten ook de verschillende proceshandelingen veel tijd. Partijen kunnen hierbij uitstel vragen, waardoor de hele procedure nog langer duurt. Wanneer alle proceshandelingen zijn verricht, komt de zaak uiteindelijk voor vonnis of arrest te staan. Dan begint het echte wachten pas echt, er zijn namelijk geen strikte regels over de termijnen waarbinnen een vonnis of een arrest moet zijn gewezen. Houd met deze zaken rekening als u wilt procederen. 

Bedrijfsadvies bij uw nieuwe advocaat in Zeist

Naast procederen, kunt u ook de hulp inroepen van een advocaat in Zeist op het gebied van bedrijfsadvies. Het starten van een onderneming kan een hele klus zijn, maar ook het uitbreiden, overnemen, inkrimpen en saneren van een onderneming kan lastig zijn. Bij Schouten hebben we veel ervaring en kunnen we u dus goed juridisch advies bieden. Omdat wij niet alleen denken als advocaat, maar ook als ondernemer, dit zorgt voor meer inzicht en beter advies op maat. Kijk naar alle mogelijkheden op onze website of vraag de gratis probleemanalyse aan.