Source Promo
Image default
Vervoer en transport

Transportmogelijkheden en bestemmingen bij Frigo Group Transport

Bent u op zoek naar professioneel wegtransport in Nederland en Europa? Dan bent u bij Frigo Group Transport aan het juiste adres. Met hun modern wagenpark, ervaren chauffeurs en diverse transportmogelijkheden, kunnen zij efficiënt en flexibel allerlei soorten goederen vervoeren. Of het nu gaat om droge goederen, stukgoed, gekoelde of diepgevroren producten, Frigo Group Transport regelt het voor u. Met hun focus op klantgerichtheid, duurzaamheid en kwaliteit, kunt u rekenen op een betrouwbare partner in transport. Daarnaast bieden zij ook opslagfaciliteiten aan in hun vrieshuis in Nieuw-Vennep. Neem vrijblijvend contact op met Frigo Group Transport voor meer informatie over hun mogelijkheden op het gebied van LTL en FTL transport.

Wat zijn de mogelijke bestemmingen voor vries- en koeltransport?

Frigo Group Transport biedt diverse transportvormen aan, namelijk vriestransport, koeltransport en niet geconditioneerd vervoer of droogvervoer. Vriestransport is geschikt voor goederen die op zeer lage temperaturen vervoerd moeten worden, terwijl koeltransport geschikt is voor goederen die gekoeld moeten worden maar niet op zeer lage temperaturen.

Voor transport biedt Frigo Group Transport verschillende bestemmingen. Enkele mogelijke bestemmingen zijn Nederland, Frankrijk, België, Spanje en Luxemburg. Daarnaast bieden ze ook transport aan naar andere bestemmingen in binnen- en buitenland, met een focus op de Benelux, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Hongarije en Zwitserland.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van FTL (Full Truck Load) en LTL (Less Than Truck Load) transport kunt u vrijblijvend contact opnemen met Frigo Group Transport.

Wegtransport en opslag

Frigo Group Transport is gespecialiseerd in wegtransport in Nederland en Europa. Met een modern, innovatief en duurzaam wagenpark en ervaren chauffeurs zorgen ze voor efficiënt en flexibel wegtransport van allerlei soorten goederen. Of het nu gaat om droge goederen, stukgoed, gekoelde of diepgevroren producten, Frigo Group Transport regelt het. Ze bieden ook groupage vervoer aan, waarbij verschillende zendingen in één vrachtwagen worden gecombineerd om kosten te besparen.

Naast wegtransport biedt Frigo Group ook opslagfaciliteiten aan in hun vrieshuis van 22.000 m2 in Nieuw-Vennep. Hier kunnen diepvries- en koelproducten worden opgeslagen en worden diensten aangeboden zoals in- en uitslag en orderpicking. Het bedrijf heeft een sterke focus op klantgerichtheid, duurzaamheid en kwaliteit, wat blijkt uit hun ISO 9001 en IFS-certificering.

Frigo Group Transport onderhoudt dagelijkse transportverbindingen met Frankrijk, met name de regio’s Parijs, Rouen en Lyon. Het bedrijf maakt deel uit van de Frigo Group, een familiebedrijf dat al sinds 1973 actief is in de logistieke sector. Ze bieden totaaloplossingen aan hun klanten, inclusief wegtransport, opslag en andere logistieke diensten. Met hun ervaren planners en gekwalificeerde chauffeurs kunnen ze aan de meest uiteenlopende logistieke behoeften voldoen.

Wat is groupage?

Groupage is een logistiek concept waarbij verschillende kleine zendingen van verschillende klanten worden samengevoegd tot één grote zending. Dit wordt gedaan om de efficiëntie en kostenbesparingen te maximaliseren. Het idee is dat door verschillende zendingen te bundelen, de vrachtwagen of container optimaal benut kan worden. Hierdoor kunnen de transportkosten per eenheid worden verlaagd, wat gunstig is voor zowel de verzender als de ontvanger.

Bij groupage worden de goederen van verschillende klanten verzameld op een centrale locatie en vervolgens samengevoegd tot één zending. Deze zending wordt dan naar de eindbestemming vervoerd. Groupage is vooral geschikt voor kleine zendingen die niet de volledige capaciteit van een vrachtwagen of container benutten. Het is een efficiënte manier om goederen te verzenden, omdat het de kosten verlaagt en de milieubelasting minimaliseert door het aantal transportbewegingen te verminderen.

https://www.frigogroup.com/nl