Source Promo
Image default
Mode en Kleding

Telefoontassen.nl

Een telefoontas is een tas met rond de dertig verschillende vakjes die groot genoeg zijn om dingen ten grote van een telefoon erin te kunnen opbergen. Het materiaal waar de tassen van gemaakt zijn is zo gemaakt dat de tas stevig genoeg is om 30 telefoons veilig te bewaren. Ook is de stof zo gemaakt dat er geen krassen of andere beschadigingen kunnen plaatsvinden wanneer je een telefoon in een telefoon tas bewaard. Ieder vakje in de tas is genummerd. Zo kan je onthouden waar je je telefoon in hebt gedaan en raak je die dus niet zomaar kwijt tussen alle andere dingen.

De telefoontas wordt meestal gebruikt op scholen. In iedere klas hangt dan een telefoontas bij de deur. Zo kunnen leerlingen hun telefoon in de telefoontas doen wanneer ze de klas binnen komen en worden dan later tijdens de les niet meer afgeleid door hun telefoons. Op sommige scholen krijgen alle kinderen in de klas een nummer met een persoonlijk vakje in de telefoontas. Op deze manier kan een docent zien wie nou wel en wie nou niet zijn of haar telefoon heeft ingeleverd. Over het algemeen vinden docenten dit een heel prettig systeem, alle telefoons veilig opgeborgen en als iemand hem er nier in heeft gedaan zien ze dat meteen.

Naast dat een telefoontas wordt gebruikt voor het opbergen van telefoons, wordt een telefoontas soms ook gebruikt voor het opbergen van andere kleine dingen ten grote van een telefoon. De grote van je vakjes is namelijk perfect om dingen als shampoo, deodorant of tandpasta in te bewaren. Of als je hem in de keuken wilt ophangen kan je er koffiefilters, spatels of knoflookpersers in kunnen bewaren. Dus een telefoontas is geschrikt om eigenlijk alles in te kunnen bewaren! Ben je geïnteresseerd in een telefoontas? Neem dan even een kijkje op telefoontassen.nl