Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Tandartsenpraktijk Dentia, ervaren Tandarts Rotterdam

Deze Tandarts in Rotterdam is de specialist.

Een ervaren tandarts die voor kwaliteit gaat en ook echt wilt dat u geen zonder meer hoeft te maken voor uw gebit. Dan hebben we het over tandartspraktijk Dentia (Rotterdam). Tegen lage tarieven kun je bij deze tandarts terecht voor controles en andere behalingen voor uw tanden.

Tandartspraktijk Dentia

Tandartspraktijk Dentia herstelt uw gebit weer en zorgt ervoor dat u weer witte tanden krijgt zodat u weer kunt stralen als u lacht, witte tanden zijn belangrijk – uw gebit is namelijk het eerste wat mensen van u zien en het is belangrijk dat u dan ook een goed indruk achterlaat wanneer u lacht.
Dentia heeft meerdere tandspecialisten in huis en dat kan voor een groot voordeel zorgen wanneer u wordt behandelt, u kunt oeerder terecht en beschikt Dentia over alle mankracht die er nodig is om goede tandheelkunde aan te bieden.

Ga op tijd naar de tandarts, uw gebit is belangrijk

Het komt helaas vaak voor, patienten hebben angst voor de tandarts omdat zij bij een andere tandarts slechte ervaringen hebben. Een bezoek aan de tandarts moet aangenaam blijven, uit een officieel onderzoek van de CBS blijkt dat ruim 61% van alle mensen de tandarts niet bezoeken wanneer zij last hebben van kiespijn.
Wanneer u uw gebit verwaarloost door niet naar de tandarts te gaan, verergert u uw problemen alleen maar – het is een algemeen probleem. Patienten bellen de tandarts pas als het te laat is, ze hebben ontzettend last van hun gebit – de problemen zijn dan vaak moeilijk te verhelpen.

Afspraak maken bij een ervaren Tandarts?

Telefoonnummer: 010 – 3074 288

Emailadres: info@dentaldentia.nl