Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Spuitgieten van grote kunststof producten

Bij HSV-tmp is het mogelijk om grote kunststof producten te laten spuitgieten. Wij zijn één van de meest toonaangevende Europese producten van grote kunststof producten, en door ons te betrekken bij de ontwikkeling en productie van uw productidee, zal het tot een nieuw niveau getild worden. Bovenal blijven we wel gewoon een open en ongecompliceerde organisatie die vol zit met enthousiastelingen die een passie hebben voor kunststof! De werkwijze van HSV tmp is vrij simpel, maar we zullen even stap voor stap ingaan op het proces, en wat wij als spuitgieterij kunnen betekenen voor onze klanten bij iedere stap.

De productontwikkeling

Het begint natuurlijk allemaal bij het idee van een product, dat vervolgens verder uitgewerkt moet worden. Een groot voordeel van ons bij uw product te betrekken tijdens een vroeg stadium is dat we dan al goed kunnen meedenken over een ergonomisch ontwerp, wat de mogelijkheden zijn voor de productietechnieken en de mogelijkheden en limieten van grote kunststofproducten. U kunt gebruik maken van onze vakkennis, en hierdoor zult u op de lange termijn geld besparen. 

Het ontwikkelingstraject

Vervolgens moet er nagedacht worden over het ontwikkelingstraject, en hoe die ongeveer gaat lopen. Ieder product is natuurlijk anders, en zal een ander traject volgen dan de ander. Hierdoor is het niet mogelijk om een gemiddelde tijd te nemen en daar vanuit te gaan. Wij gaan voor u aan de slag om een productieplanning te maken, waardoor u een indicatie krijgt van de doorlooptijden en wat u kunt verwachten voor uw product. 

Tot slot

Tot slot proberen we altijd innovatief en dynamisch te zijn. Het grootste bewijs hiervoor is nog wel onze geschiedenis, toen wij als een van de eersten durfden over te stappen naar een nieuwe kunststof en een nieuwe manier van spuitgieten. Ook willen wij ons op het gebied van kunststof spuitgieten tot een van de beste bedrijven ter wereld kunnen rekenen. Om dat doel te behalen moeten we continu openstaan voor innovatie, en nieuwe dingen proberen. We volgen daarom alle nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet, zodat we niet achterblijven.